Els Mossos d’Esquadra busquen un home que aquest migdia, quan faltaven pocs minuts per les dues, ha assaltat a punta de pistola una entitat bancària dels Hostalets de Pierola. L’home, amb la cara tapada i una pistola, ha accedit a l’oficina CaixaBank del carrer de l’Esglèsia, 16, d’aquest municipi de la comarca de l’Anoia.

Després de l’assalt n’ha sortit i ha escapat amb una motocicleta, segons les testimonis. A l’interior de l’oficina no ha causat cap ferit i tampoc ha transcendit si el lladre, que encara no està identificat, s’ha pogut emportar botí del banc.

Important desplegament per caçar el lladre

La policia catalana ha desplegat un important dispositiu policial de tancament de la comarca per intentar caçar la motocicleta i el lladre. De manera paral·lela, s’ha obert una investigació per intentar posar nom i cognoms a l’home, per saber on se’l pot buscar, i aclarir si l’arma que portava, que si bé l’ha mostrat no l’ha fet servir, és real o simulada. 

En l’operatiu de recerca i de tancament de la comarca i de part de la regió policial Central, els Mossos han desplegat agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i també l’helicòpter policial.

La redacció d'ElCaso.cat està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l'última hora de la notícia, actualitza la pàgina.