Un lladre multireincident i perillós ha ingressat a presó aquest dissabte per nombrosos robatoris amb violència al districte de Nou Barris de Barcelona.

Quatre robatoris amb violència i intimidació en 10 dies

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 35 anys com a presumpte autor de quatre robatoris amb violència i intimidació en 10 dies al districte de Nous Barris de Barcelona. El detingut és multireincident, i conegut a la zona pels seus antecedents per delictes violents contra víctimes i agents policials.

Entre el 16 i el 28 de maig, l'home hauria comès quatre robatoris al Verdum: en un supermercat, en una farmàcia, a una dona que caminava pel carrer i a un taxista. L'arrestat ja havia estat detingut per un altre robatori violent l'abril passat, i investigat el 2018 per una agressió contra un noi. Aquest dissabte, després de passar a disposició judicial, ha ingressat a presó.

Robatoris en supermercat

Segons informen els Mossos d'Esquadra, el primer robatori de l'arrestat va ser la tarda del 16 de maig en un supermercat. L'home, que anava acompanyat d'una altra persona, va entrar a la botiga i una treballadora el va sorprendre mentre intentava robar la caixa enregistradora. Va fugir sense endur-se res, però va fer un gest amenaçador a la treballadora.

El 22 de maig, al mateix barri, el lladre, de nou acompanyat, va entrar en una farmàcia i va amenaçar el farmacèutic amb una barra de ferro perquè li donés tots els diners de la caixa. En marxar, també va amenaçar al treballador perquè no el denunciés.

Robatoris amb violència i intimidació

Només quatre dies després, el 26 de maig, una dona va patir un robatori amb violència i intimidació mentre caminava per la Via Júlia. El lladre li va robar el telèfon mòbil, però un testimoni va poder seguir-lo fins que va entrar en un domicili i va avisar a la policia. Va ser així que els agents van poder corroborar que en aquell immoble hi viuria el principal sospitós de la investigació.

L'últim robatori violent va ser el 28 de maig, passada la mitjanit, quan el lladre violent i dos homes més va amenaçar amb una destral un taxista perquè els donés tots els diners que tenia en el vehicle.

És un delinqüent multireincident amb un perfil molt conflictiu i agressiu

Segons els Mossos, el detingut és "un delinqüent multireincident amb un perfil molt conflictiu i agressiu que no dubta en amenaçar les seves víctimes per evitar que el denunciïn i a fer ús de la força contra els agents policials per evitar ser detingut".

L'abril d'aquest any ja havia estat detingut per un altre robatori. A més, el 2018 va ser investigat per la seva implicació en l'agressió aparentment sense motiu contra un noi que va patir traumatismes cranials i facials i va haver de necessitar intervenció quirúrgica.