Ingressa a presó un dels lladres més temuts de Badalona (Barcelonès). Es tracta d'un home de 31 que atracava nenes menors d'edat estrangulant-les fins a fer-los perdre la consciència per robar-los el mòbil. Es tracta d'un home molt perillós i amb nombrosos antecedents per robatoris amb violència i després de passar a disposició judicial, s'ha acordat la seva entrada en un centre penitenciari.

Tot va començar a mitjan mes de gener quan una víctima va denunciar que li havien robat el mòbil estrangulant-la. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació i van descobrir que hi havia més víctimes d'aquest lladre, que actuava a la zona de Badalona. El que tenien en comú totes les víctimes era que eren dones i menors d'edat.

El lladre estrangulava les víctimes fins a deixar-les inconscients

Totes coincidien a dir que aquest jove de 31 anys les estrangulava, en moltes ocasions fins a deixar-les inconscients, amb l'únic objectiu de robar-los el telèfon. Els agents li atribueixen, com a mínim, cinc robatoris comesos entre el 13 i el 21 de gener. 

El presumpte autor dels fets té molts antecedents per fets similars

Després de dos mesos d'investigació, per fi el van aconseguir identificar, localitzar i detenir. Els mossos també van poder saber que era un home amb nombrosos antecedents per fets similars. El 13 de març va passar a disposició judicial i va ingressar a presó de manera provisional com a presumpte autor dels fets. De moment, no ha transcendit la seva identitat i es podria enfrontar a penes de presó molt elevades per cinc robatoris amb violència i intimidació.

"Les víctimes eren dones o menors d'edat. Sempre les abordava per darrere i les escanyava"

"Detenim un home a Badalona per cinc robatoris violents amb el mètode de l'escanyament. Les víctimes eren dones o menors d'edat. Sempre les abordava per darrere i les escanyava. Tot seguit, els hi sostreia el telèfon mòbil", expliquen els Mossos d'Esquadra en una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Cárcel / Pxhere

Ingressa a presó un lladre que estrangulava les seves víctimes fins a deixar-les inconscients: es tracta d'un home de 31 anys que actuava per la zona de Badalona (Barcelonès) / Pxhere

Salvatge agressió sexual a la platja de Barcelona: noia de 20 anys atacada després de ser atracada

Aquests no han estat els únics robatoris amb molta violència i, de fet, també ha detingut un altre home d'edat similar per robar, violar i intentar matar una noia a la Vila Olímpica de Barcelona. Li volia robar el mòbil, però es va resistir i, per aquest mateix motiu, la va començar a apallissar i, posteriorment, la va agredir sexualment.