Enxampat un lladre amb poc afany a Palafrugell (Baix Empordà). La Policia Local del municipi gironí ha detingut un home per entrar a robar en un comerç d'alimentació al carrer Ample. Els fets s'han produït aquest dimarts de matinada, quan l'individu ha forçat i trencat la porta de vidre d'entrada a l'establiment. Aquesta acció li ha provocat diversos talls a la mà, pels quals ha començat a sagnar. Poc després s'ha endinsat al negoci local, ha obert la caixa registradora i ha agafat 35 euros, així com diversos productes exposats als aparadors.

Roba 35 euros i l'enxampen abans de fugir del comerç de Palafrugell

L'individu ha estat sorprès per un vianant que en escoltar el soroll provocat pel trencament del vidre del negoci del carrer Ample ha trucat a la policia alertant dels fets. Una patrulla de la Policia Local de Palafrugell s'ha dirigit fins el comerç quan l'home encara es trobava dins del local. Ni tan sols li ha donat temps a fugir després de sostreure 35 euros de la caixa registradora i alguns dels productes que ven la botiga.

L'interior de l'establiment de Palafrugell amb la porta destrossada després que un lladre l'hagi esmicolat / POLICIA LOCAL DE PALAFRUGELL
L'interior de l'establiment de Palafrugell amb la porta destrossada després que un lladre l'hagi esmicolat / POLICIA LOCAL DE PALAFRUGELL

Els agents l'han enxampat amb les mans al plat, l'han identificat i l'han escorcollat, trobant aquesta quantitat de diners a les butxaques. Després d'arrestar-lo, l'han portat a un centre hospitalari perquè li curessin les ferides provocades pels petits vidres que han saltat en destrossar la porta del comerç. Tot apunta que la reparació dels cristalls costarà més als propietaris d'aquest negoci de queviures que els propis productes i els diners furtats.