La cadena de supermercats Lidl es posa les piles amb el 14 de febrer i llença productes ideals per regalar al teu enamorat a preus regalats.

Berlines en forma de cor

Les berlines en forma de cor, amb melmelada de fruita per dintre, és el producte ideal per regalar al teu enamorat i estarà disponible a partir del dilluns a qualsevol supermercat Lidl per només 0,39 euros la unitat.

Berlina en forma de corazón / Lidl

Les berlines en forma de cor es poden comprar per només 0,39 euros la unitat / Lidl

Mascaretes quirúrgiques

Aquest Sant Valentí hi ha una novetat: mascaretes quirúrgiques d'enamorats! Les mascaretes han passat a formar part del nostre dia a dia i, per aquest mateix motiu, Lidl ha llençat unes mascaretes especials per l'ocasió que es poden comprar per només 0,99 euros l'envàs, on en venen cinc.

Mascarillas quirurgicas / Lidl

Les mascaretes quirúrgiques del Lidl són ideals per regalar el 14 de febrer / Lidl

Bombons de licor i cirera

Els bombons de licor i cirera de Lidl són capaços de captivar els paladars més llaminers i, a partir del dilluns, tindran un 33% de descompte i passaran de costar 1,49 euros a 0,99 euros.

Bombones de cereza y licor / Lidl

Els bombons de licor i cirera es podran comprar als supermercats Lidl a partir del dilluns / Lidl

Bombons en forma de cor

Els bombons en forma de cor poden ser un detall ideal i original per regalar al teu enamorat. El seu gust a xocolata amb un toc d'avellanes fa que es converteixi en el producte més dolç de Sant Valentí. La caixa només costa dos euros.

Bombones en forma de corazón / Lidl

Els bombons en forma de cor són de xocolata amb un toc d'avellanes i són ideals per regalar per Sant Valentí / Lidl

Tots els productes que apareixen en aquest article, es poden comprar a partir del dilluns a qualsevol supermercat Lidl i són productes exclusius per la setmana dels enamorats.