El Kevin és un fugitiu molt perillós que la setmana passada va ser detingut a Empuriabrava (Alt Empordà). Es tracta d'un home en crida i cerca per diverses tortures i segrestos a França. Han sortit a la llum els detalls de la vida secreta d'aquest jove a Catalunya i com ho feia per evitar ser descobert. Tot i les precaucions, el van acabar detenint en un gimnàs. 

Kevin Petit, el desembre del 2018, va segrestar un empresari a Calvados (Normandia, França) i va fingir ser policia. La víctima va patir una gran quantitat d'agressions i tortures per part d'aquest home, que va exigir un milió d'euros per alliberar-lo.

Relacionats amb tortures i segrestos a dues persones a França

Mesos més tard, el van detenir i va passar a disposició judicial, on es va acordar la seva llibertat amb càrrecs fins que se celebrés el judici i, en aquest període, va tornar a segrestar i torturar una altra dona relacionada amb el món de les drogues. Va entrar a presó de manera provisional, però el gener d'aquest 2022 va sortir, ja que no van poder acordar un dia pel judici, explica El Punt Avui.

Amagat a Catalunya aprofitant una sortida de la presó

Aprofitant aquesta sortida de la presó, va decidir fugir de la justícia i amagar-se a Catalunya, concretament en una casa del Mas Fumats de Roses, on va començar a fer una vida secreta evitant que el seu nom sortís a qualsevol document o contracte: prenia moltes precaucions per evitar que els agents descobrissin el seu parador. Així i tot, gràcies a la col·laboració entre la Policia Nacional i els policies francesos, van poder saber que estava amagat a l'Alt Empordà.

Coche Policia Nacional EP

Kevin Petit és un home que estava en crida i cerca per dos segrestos i tortures a França: l'han detingut en un gimnàs d'Empuriabrava (Alt Empordà) la setmana passada / Europa Press

Descobreixen que anava a un gimnàs d'Empuriabrava

A partir de llavors, van començar les tasques de vigilància d'abans de la detenció i van descobrir que anava a un gimnàs d'Empuriabrava, però que no estava inscrit, sinó que pagava una taxa diària per evitar que el seu nom sortís enlloc. Un cop ja tenien controlada la rutina que feia aquest fugitiu, catalogat com a extremadament perillós, es va obrir un dispositiu per detenir-lo i, per sorpresa dels agents, no s'hi va resistir. Després de passar a disposició judicial, va ser extradit a França i, actualment, està ingressat a la presó del país veí.

 S'acaba la vida de luxe d'un dels fugitius més buscats per l'Europol: enxampat a la zona alta de Barcelona

Aquest no ha estat l'únic fugitiu detingut en els darrers mesos. A Barcelona, també han arrestat un home en crida i cerca autoritats d'Alemanya, on li demanen una pena de 18 anys de presó per traficar marihuana. Tot i que ha intentat fugir, finalment l'han enxampat i es preveu que ben aviat el tornin a enviar al seu país d'origen per tal que sigui jutjat.