Un Jutjat Penal número 18 de Madrid establirà dimarts vinent al banc dels acusats a José María López Pérez, un exconcursant del programa de televisió 'Gran Hermano Revolution' acusat d'un delicte d'abusos sexuals dins de la casa de Guadalix en l'edició de 2017.

La vista oral, que tindrà lloc als jutjats del carrer Albarracín de la capital, està assenyalada per a dimarts vinent i divendres, han informat Europa Press fonts jurídiques. El fiscal sol·licita una pena de dos anys i sis mesos de presó i li reclama una indemnització de 6.000 euros pels danys morals causats a la víctima, idèntica quantitat que a la productora del programa pels danys ocasionats arran de l'exhibició a la perjudicada de les imatges gravades.

L'escrit d'acusació assenyala que 'Gran Hermano Revolution' és un reality televisiu emès per Telecinco, la productora del qual era Zeppelin Televisión S.A.U., i que es desenvolupava en una casa situada a la localitat de Guadalix de la Sierra.

En aquest sentit, la Fiscalia recorda que l'objecte del programa és la retransmissió durant 24 hores de la convivència dels participants conforme al reglament de convivència del programa, "del qual es dedueix una relació de feina dels concursants amb la productora".

Els fets van passar el 2017

Els es van produir al 3 de novembre de 2017, quan es va organitzar una festa a l'interior de la casa "en la qual pel programa va subministrar als concursants begudes alcohòliques". En aquest mateix habitatge es trobava també la concursant Carlota P. A., amb qui l'acusat havia començat una relació sentimental uns dies abans.

La jove, que durant el transcurs de la festa havia ingerit "escassos" aliments, va beure "almenys "quatre didalets de tequila, "pel que va assolir un estat d'embriaguesa que va anar accentuant-se i evidenciant-se a partir de la mitjanit".

Jose maria Gh Tw 2

José María López / Twitter

Així, al voltant de dos quarts de dues de la matinada de l'endemà i, quan ambdós es trobaven al dormitori que ocupaven, José María López Pérez, "que ja s'havia desprès dels seus pantalons", va ajudar a l'altra concursant a descalçar-se i a introduir-se al llit que anaven compartint. En aquell moment, segons afirma la Fiscalia, la jove conservava posada la "totalitat" de la seva vestimenta. Tot seguit l'acusat es va introduir al llit mentre que la jove romania en silenci "en posició decúbit supí i amb els ulls tancats, realitzant moviments lents i pesats, a causa del seu estat."

L'abús sexual de José María

José María López Pérez, "guiat per un ànim libidinós i tot i saber l'estat de semiconsciència en què es trobava i aprofitant-se d'aquesta circumstància, va començar a realitzar sota l'edredó moviments de clar contingut sexual, malgrat que balbotejant feblement, va dir "no puc".

A continuació l'acusat va estrènyer el seu cos contra el de la jove "amb l'objectiu satisfer el seu desig sexual, malgrat que ella fins i tot en dues ocasions va aixecar la mà com volent dir-li que parés".

Al mateix temps José María López Pérez va demanar "en diverses ocasions a la concursant que obrís els ulls, però la víctima va romandre immòbil". Quan ja l'acusat li va preguntar com es trobava, ella "només" va aconseguir respondre que es tragués, "moment en què aquella es va girar quedant d'esquena a l'acusat".

La Fiscalia posa de manifest en el seu escrit que José María López Pérez, després de cobrir ambdós amb un edredó "va continuar realitzant tocaments, fregaments i moviments de contingut netament sexual, despullant la víctima de la seva vestimenta, alliberant-lo parcialment de la seva roba interior i descordant-li el sostenidor, malgrat que aquesta es trobava ja en estat d'inconsciència".