Demanen cadena perpètua per Valérie Bacot, una dona que va assassinar el seu padrastre. El motiu? Durant tota la seva vida, va estar abusant sexualment d'ella, maltractant-la i obligant-la a prostituir-se.

Comença el judici de Valérie Bacot 

Valérie Bacot té 40 anys, és de França i, pràcticament tota la seva vida, ha patit maltractament i abusos sexuals per part del seu padrastre: des que era petita la violava i la maltractava, tant físicament com psicològicament. Per si no fos poc, la va deixar embarassada i la va obligar a prostituir-se durant molts anys, convertint-se en el seu proxeneta.

Valérie Bacot / Twitter peruenlanoticia

Comença el judici de Valérie Bacot: li demanen cadena perpètua per haver matat el seu padrastre, que la maltractava i l'explotava sexualment / Twitter peruenlanoticia

Mata el seu padrastre, violador i proxeneta

El març del 2016, després de tota una vida patint abusos, explotació sexual i maltractament, va decidir assassinar el seu padrastre, ja que la seva filla tenia 14 anys i temia que el seu maltractador comencés a abusar d'ella també. Tot va esclatar a la carretera de Saône-et-Loire després que aquest l'amenacés perquè no havia complert amb les exigències d'un dels "clients" que pagava per explotar-la sexualment.

"El vaig matar perquè sinó ell ens hagués matat a nosaltres"

Així doncs, va decidir posar fi a tota la seva vida de patiment: li va agafar la pistola i el va matar d'un tret. Cinc anys després dels fets, comença el judici i li demanen una pena de cadena perpètua pels fets. "El vaig matar perquè sinó ell ens hagués matat a nosaltres", explica Bacot.

Han fet una recollida de firmes nacional per demanar que no entri a presó. Així i tot, Bacot és conscient que "ha matat a algú i és normal que entri a presó". El judici continua obert i, tot i que se li demana cadena perpètua, espera que al final es faci justícia i que els magistrats tinguin en compte que el va matar per violador, proxeneta i abusador sexual.