Agents de la Policia Nacional han detingut a Jaén sis joves com a presumptes autors d'agredir física i verbal a un home, fins i tot orinant sobre ell, suposadament per la seva condició sexual.

El van agredir i li van orinar a sobre

La víctima, segons informa la Policia en un comunicat, els va manifestar que havia estat en la inauguració d'un nou pub de la ciutat i que després de prendre una copa es va dirigir fins al seu domicili, relata Efe.

Una vegada allà va sortir al carrer per comprar gel i va topar amb un jove a qui va preguntar si sabia on podria comprar el que buscava. Aquest li va dir que no calia que en comprés a cap botiga ja que en una plaça veïna hi havia un grup de joves consumint alcohol. Li va recomanar que portés un got allí i que el grup de joves li donaria el gel. 

Policia Nacional / EFE

Policia Nacional / EFE

Així doncs, la víctima va tornar al seu domicili per agafar el recipient. Després va desplaçar-se fins on era el grup i va prendre una copa amb ells. Al pas del tempsla víctima va anar per comprar tabac, acompanyat pel jove que li va oferir ajuda en la compra del gel.

Havien passat uns quinze minuts fins que ambdós es van tornar a incorporar al grup. En aquell moment va ser increpat per un dels joves amb paraules grolleres i comentaris íntims. La resta del grup també va cridar-lo i insultar-lo al·ludint a la seva condició sexual.

Posteriorment els joves li van treure la camisa a la víctima i el van llançar a una font. L'home va impactar amb l'esquena contra la font, fet que podria complicar la seva situació física en patir prèviament problemes d'esquena.

En aconseguir sortir de la font, els ara arrestats, li van llançar begudes i fins i tot van arribar a orinar sobre ell.

Els investigadors van obtenir diferents testimonis i nombroses proves per identificar i detenir els autors, que han estat presentats davant de l'autoritat judicial que va decretar una ordre d'allunyament emparant la víctima.

Agressió homòfoba a Badajoz: "Afortunadament puc explicar-ho"

Agressió en circumstàncies similars en Valle de Santa Ana (Badajoz). Un jove va interposar una denúncia contra uns joves per suposadament haver-lo estat insultat i agredit quan caminava de nit per un carrer d'aquesta localitat.

Segons ha relatat el jove, es dirigia sobre les 23:00 hores cap a casa seva quan els presumptes agressors "el van començar a insultar" des d'un cotxe en el qual viatjaven.

Violència cop de puny puny / Arxiu|Arxivament

Violència / Arxiu

Quan la víctima va arribar a casa un dels ocupants va baixar del vehicle i va començar a "increpar-lo". Segons el denunciant els joves l'haurien "assetjat i sacsejat", amb "alguna empenta", el que li hauria provocat "rascades".

La víctima va ser taxativa. El mes de juliol passat, ha recordat, "Samuel va ser assassinat a Galícia mentre gaudia de la nit juntament amb seus amics. Al Samuel el van matar per viure la seva vida lliurement i ser fidel als seus sentiments i idees".

"Ahir em va tocar a mi. Afortunadament jo puc explicar-ho. Ahir a la nit em van insultar, em van humiliar i em van apallissar. Al meu poble, Valle de Santa Ana. Al meu propi carrer", va lamentar el jove.