Desgràcia a l'Espluga de Francolí. Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una parella de joves, d'uns 20 anys, que aquest matí han estat trobats sense vida en una masia d'aquest poble de la Conca de Barberà.

Al voltant de les vuit del matí el 112 ha rebut l'avís de la troballa, per part d'un familiar, dels dos joves, un noi i una noia, inconscients. Tot i els esforços dels sanitaris, res s'ha pogut fer per salvar la vida a la parella.

Han passat la nit a la masia de l’Espluga

Els dos joves havien passat la nit en aquesta masia i el mal funcionament d'un generador d'electricitat sembla que ha provocat una combustió de fum que els ha intoxicat. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec del cas. No es tracta d'una casa rural. Segons han explicat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat es tracta d'una masia propietat de la família d'una de les víctimes.

L'avís l'ha donat un familiar de la parella, que després de no rebre informació dels joves, s'ha desplaçat fins a la masia, i els ha trobat. Ha trucat al 112, que ha activat al SEM i també als Mossos d'Esquadra.

Agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de la Conca de Barberà s'han fet càrrecs de les diligències d'aquesta desgràcia. A l'espera que les investigacions avancin, la policia treballa amb la idea que es tracta d'un accident.

Les víctimes, dos joves de Montblanc i la Canonja

Les dues víctimes, segons han explicat fonts policials del territori, són un noi i una noia, molt joves, veïns de Montblanc, la capital del Conca de Barberà, i de la Canonja, al Tarragonès.

S'està a l'espera que el jutge de guàrdia de Valls autoritzi l'aixecament del cadàver i que sigui notificada la família.