Un grup de joves de Lleida ha estat sancionat amb gairebé 200 euros després de demanar més menjar del que podien acabar-se en un restaurant tipus bufet lliure. Els amics van compartir un vídeo a la plataforma TikTok en el qual mostraven tots els plats que s'havien demanat i que no es van poder menjar, quedant-se a la taula sense que els poguessin tastar. Com molts restaurants que ofereixen un menú que et permet menjar tot el que vulguis per un preu fix, l'Haaki de Lleida també té un suplement per totes les comandes que es queden sense menjar. En aquest cas, el compte va pujar fins als 181 euros.

Van demanar massa menjar

Al vídeo, que ja acumula més de 500.000 visualitzacions, es veu la taula, plena de menjar, i els joves molt conscients del que passaria a continuació. “El que veieu a la taula és tot el que ens ha sobrat, ja veurem la multa de quant és”, comentava el noi que va gravar l’escena. “Ara us dic quant ens ha costat la broma, i la nostra ansietat”. Els 181 euros incloïen els quatre menús de bufet lliure que va demanar cadascú dels joves, sumat al suplement per totes les comandes que no es van acabar i els tuppers per a emportar-s’ho tot a casa.

@jadaay21

Cuando nos pasamos de comida en un bufet libre. Suerte que era libre ….

♬ sonido original - jadaay21

Després de penjar el vídeo, el noi va rebre molts comentaris negatius que jutjaven el fet que s’haguessin demanat tant menjar, quan només eren quatre persones. “Tant de bo us cobressin mil euros per cap, perquè sapigueu quant costa el menjar”, deia un dels usuaris. Altres han volgut mirar el costat més positiu de la història: “Almenys us ho deixen emportar”.

Davant l'allau de crítiques, el noi, autor del vídeo original, va penjar un altre, explicant la situació. "No estem acostumats malament, és la primera vegada que ens passa", assegurava. "Vam pagar més perquè ens pensàvem que seríem cinc i vam demanar massa menjar, però vam pagar encantats", i insisteix que "un error el té qualsevol".