Detinguts els dos presumptes autors d'un apunyalament d'un jove al centre històric de la Seu d'Urgell (Alt Urgell). Els homes arrestats, de 21 i 25 anys, són residents a la ciutat dels Pirineus. L'agressió es va produir durant una baralla entre tots tres a la via pública, concretament al carrer de Sant Agustí. En aquell moment els dos joves van fer servir una arma blanca i van ferir a un d'ells, un noi de 19 anys, segons ha avançat Ràdio Seu. La víctima va necessitar atenció mèdica i, finalment, va ser traslladar a l'hospital Arnau Vilanova de Lleida (Segrià).

Els dos apunyaladors s'entreguen a la comissaria de la Seu d'Urgell

Els fets es van produir cap a les quatre de la tarda d'aquest diumenge a la capital urgellenca. Això ho han explicat els Mossos d'Esquadra, que tenen una investigació oberta en aquests moments. Les causes de la baralla es desconeixen. Tampoc se sap amb certesa qui i com es va iniciar l'enfrontament violent en el qual un dels participants va utilitzar una arma blanca i va apunyalar a l'altre home de 19 anys, que va ser atès pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i els sanitaris van decidir traslladar-lo a Lleida.

Tot i això, després de fugir del lloc on es va produir l'apunyalament, els dos implicats en l'incident van comparèixer voluntàriament a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la Seu d'Urgell, segons ha explicat el mitjà citat. Allà van ser arrestats pels agents. Estan acusats d'un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa i lesions. Però tot sembla apuntar a que va ser un xoc entre tres coneguts que va anar a més i va arribar a les mans, la qual cosa va provocar un ferit de diversa gravetat. Els dos homes detinguts passaran pròximament a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de la Seu.