Un grup de joves llança pedres des del pont de l'autovia C-58 a l'altura de Torre Baró, a Barcelona.

Apedreguen cotxes a l'autovia

Uns joves han estat llançant pedres als vehicles que circulaven per l'autovia C-58 des d'un pont que es troba a prop de la sortida de Barcelona cap a Sabadell, a l'altura del barri barceloní de Torre Baró.

Joves llancen pedres des d'un pont a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar i localitzar els presumptes autors dels fets, que han danyat una vintena de vehicles i ha provocat lesions a diversos conductors afectats. 

Coche piedras C58 / Twitter Social Drive

Uns joves apedreguen diversos cotxes des d'un pont de l'autovia al barri barceloní de Torre Baró / Twitter Social Drive

I Sabadell, cap a on sortien els vehicles danyats des de Barcelona, també va ser notícia la setmana passada després d'un espectacular robatori gravat en vídeo pels veïns.

Robatori a Sabadell

Un grup de cinc lladres van encastar un cotxe BMW negre contra l'aparador de la joieria Grau, al centre de la ciutat del Vallès Occidental, i van robar milers d'euros en joies que van treure en bosses. 

Robo joyería Sabadell / Twitter radio Sabadell

Cinc lladres van saquejar la joieria Grau, al centre de Sabadell després d'encastar un cotxe a l'aparador de la botiga / Twitter ràdio Sabadell

El vídeo gravat des de finestres properes mostra com els cinc individus corrien cap a un altre vehicle vermell en marxa, mentre un d'ells cridava "Vámonos chavales", amb les bosses plenes d'objectes robats i fugien a tota velocitat pel carrer. 

Tot va succeir de matinada el passat 18 de febrer.