Nou possible cas de maltractament a Madrid. Un jove de 28 anys s'ha llançat des del balcó del seu domicili del districte Puente de Vallecas, situat a una altura de dos pisos, per fugir de la seva parella, la qual li impedia abandonar el domicili després d'haver mantingut una discussió. Veient que la seva parella escapava la dona, de 35 anys, va saltar darrere d'ell fracturant-se el crani i havent de ser traslladada a l'hospital on es troba ingressada en estat greu.

Forta discussió

Els fets van tenir lloc el passat dissabte entorn de les 21:45 hores a l'interior del pis que compartien. La parella s'havia enredat en una forta discussió per motius que es desconeixen, a conseqüència de la qual el jove va intentar abandonar el domicili. La seva parella li ho va impedir, i va ser llavors que el jove va decidir fugir pel balcó, desesperat per trobar una sortida. Durant la caiguda va fracturar-se el turmell, però no va patir ferides més considerables. 

La dona va saltar darrere d’ell per evitar que marxés, però amb la mala fortuna de colpejar-se el cap, la qual cosa li va provocar una fractura cranioencefàlica molt greu. Els serveis d’emergència van ser requerits a l’escena, així com la Policia Nacional, i els sanitaris van estabilitzar la dona i fer una primera assistència al jove, abans de traslladar-lo a l’Hospital 12 de Octubre.

Intubada en estat greu

Per la seva part, una ambulància del Samur-Protecció Civil van portar la dona a l’Hospital Gregorio Marañón, on va ingressar en estat greu i la van haver d’intubar a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Malgrat el greu estat en el qual es troba, la Policia Nacional ha tramitat la seva detenció i l’han acusat d’un presumpte delicte de detenció il·legal. Els agents han obert una investigació per tractar d’esbrinar les circumstàncies del succés.