Un home de 20 anys ha estampat intencionadament el seu cotxe a la porta de la popular discoteca Cocoa de la ciutat de Mataró. Afortunadament, cap dels joves ni el personal de l'establiment han estat ferits.

El jove va decidir actuar d'aquesta manera tan imprudent després que el personal de seguretat de la discoteca decidís fer-lo fora del local. La policia local de Mataró va detenir el noi just després de cometre la imprudència.

Els fets van passar al voltant de les 4 de la matinada de dissabte. El jove va anar a buscar el vehicle (un Seat de color negre) i el va estampar contra l'entrada de la discoteca. Per sort no es va emportar en ningú por davant.

Com a qualsevol discoteca, és normal veure alguns joves discutir amb els membres del personal de seguretat, però aquesta reacció és desproporcionada.

Hi ha una part prèvia a entrar a la discoteca que està delimitada i custodiada pel personal de seguretat, per accedir-hi cal pujar la vorera i uns quants escalones. Por fortuna el vehicle no va arribar a la zona interior.

Hauria estat una desgràcia

Afortunadament nohi van haver ferits. Des de l'entorn de la discoteca ho tenen molt clar: "Hauria estat una autèntica desgràcia" i estan contents que "acabés quedant només en un ensurt molt fort".

 

 Es tracta d'una de les discoteques més famoses de Catalunya i centenars de joves van cada cap de setmana a gaudir de la festa a la sala Cocoa i Classic, que es troba a la planta de baix, a més té l'entrada en escassos metres d'on va passar el succés.

El polígon de Pla d'en Boet és una de les destinacions preferides dels joves catalans. Es tracta d'un lloc on hi ha diverses discoteques i bars de diferents estils.

La reacció dels testimonis

Al vídeo es pot veritable el moment posterior que el jove de 20 anys estavellés el seu cotxe contra la porta. En ell es pot veure a molts membres del personal de seguretat anant cap el conductor.

Molts d'ells es queden fora colpejant el cotxe amb força, fins i tot una persona amb una jaqueta blanca aconsegueix entrar al vehicle per aturar el conductor.

També es pot apreciar a la part inferior una noia molt molesta que és detinguda en el seu intent d'anar a per l'imprudent conductor. Molts dels assistents es van quedar mirant la violenta escena. Un noi (amb jaqueta marró) va intentar calmar les persones que es van acostar al vehicle.

Segons fonts de la policia local, la discoteca i els Mossos d'Esquadra la situació va estar sota control en tot moment.

Cocoa Mataró tornarà a obrir aquesta nit, afortunadament el succés d'ahir ha quedat en un ensurt i la discoteca es prepara per a una nova nit de festa.