El jove de 25 anys que ha mort aquest dilluns en precipitar-se uns 60 metres als Picos de Europa s'hauria perdut mentre feia una ruta amb el seu pare. Tots dos van encinglar-se a una zona molt perillosa, la canal de Ría, i quan van intentar girar cua per buscar una sortida, el fill va caure al buit. La víctima ha estat identificada com Oriol Torralba, veí de Barcelona, que estava passant uns dies de vacances al municipi de Morgovejo, a Lleó, acompanyat dels seus pares i la seva xicota. 

El dia de l'accident, l'Oriol i el seu pare van decidir fer senderisme per una ruta d'alta muntanya per la zona de l'Horcado Turonero. En algun punt de la travessia, pare i fill van agafar un camí equivocat i van quedar atrapats en un cingle de la canal de Ría, que és considerada molt perillosa, ja que en la seva part superior és gairebé intransitable. En adonar-se del seu error, van intentar tornar a baixar i buscar una sortida per continuar la ruta fins al Turonero Cimero. La dificultat del terreny, però, va provocar que l'Oriol perdés l'equilibri i acabés estimbant-se per un barranc de més de 60 metres; va morir a l'instant

El pare va intentar recuperar el cos 

El tràgic accident va tenir lloc al voltant de les sis de la tarda, que és quan els serveis d'emergència van rebre l'avís. La trucada la va fer un altre senderista, que va veure com el pare de l'Oriol intentava baixar pel barranc, en un intent desesperat per rescatar el seu fill. El Grup de Rescat del Servei d'Emergències del Principat (SEPA) va haver d'evacuar primer l'home, que estava patint una greu crisi d'angoixa, i el van traslladar fins a la població de Caín, on havien deixat el cotxe. 

La zona on havia caigut era de molt difícil accés, i els rescatadors van haver de baixar amb la grua fent-la desenrotllar al màxim de la seva capacitat. La metgessa-rescatadora només va poder confirmar la defunció del jove, i el seu cos s'ha traslladat a Lleó per practicar-li l'autòpsia.