Un veí de Burgos de 23 anys ha estat detingut aquest diumenge per la Policia Nacional acusat d'haver matat un home de 32 d'un cop de puny la matinada de dissabte, a la plaça de Huerto del Rey. La víctima, veí de Valladolid, es trobava a la ciutat celebrant un comiat de solter quan va tenir lloc el succés. En un primer moment, els investigadors van pensar que s'havia tractat d'una mort natural, ja que el cos no presentava signes evidents de violència. No obstant això, la consegüent anàlisi forense va revelar que la causa havia estat un fort cop al cap, que el va matar gairebé a l'instant

Gràcies al testimoni de diversos joves que hi eren a la plaça al moment de l'agressió, s'ha pogut identificar i localitzar el presumpte culpable aquest matí. La Brigada Provincial de la Policia Judicial de la Policia Nacional espanyola està a càrrec de la investigació, i a hores d'ara tracten de reconstruir els fets que han portat a aquest fatal desenllaç. 

Ser veí de Valladolid, el possible mòbil del crim 

Les primeres informacions de la policia espanyola apunten a la possibilitat que l'origen de la víctima fos el desencadenant del brutal cop que va posar fi a la seva vida. I és que la víctima era de Valladolid, fet que hauria provocat un atac desmesurat per part del detingut. "La condició de veí de Valladolid de la víctima va poder ser el desencadenant", segons la policia. 

La investigació, de totes maneres, continua en marxa. La feina de la policia està sent molt complicada, ja que la majoria dels testimonis que han pogut localitzar anaven sota els efectes de l'alcohol, i la qualitat del seu relat deixa certs dubtes que encara no s'han pogut resoldre. L'arrestat, mentrestant, està a comissaria esperant ser posat a disposició judicial, un cop es tingui l'atestat policial complet.