Investiguen l'estranya mort d'una jove de 35 anys atropellada pel seu propi cotxe. Es tracta d'una veïna de Madrid que havia baixat del vehicle sense posar el fre de mà i el cotxe li ha caigut a sobre. Un veí ha sentit crits d'auxili i ha alertat a Emergències, però no han pogut fer res per salvar-la i hi ha una investigació oberta per esbrinar què ha passat. 

 

Els fets han passat aquest divendres al matí al barri madrileny de Fuencarral. Tot ha començat quan un veí ha sentit crits d'auxili i ha fet una trucada a Emergències 112. Immediatament, els sanitaris del Samur-Protecció Civil s'han desplaçat fins al lloc dels fets, en un edifici situat al carrer Pedro Rico.

La víctima atropellada pel seu propi cotxe per culpa del fre de mà

Quan han arribat, han comprovat que hi havia una dona de 35 anys amb greus ferides al coll i al cap. Malgrat els esforços dels metges, no han pogut fer res per salvar-li la vida. La Policia Municipal ha obert una investigació per esbrinar les causes de la seva mort i, tot i que no descarten cap hipòtesi, tot apunta que ha estat una mort accidental i que la dona, en baixar del vehicle, s'ha oblidat de posar el fre de mà i el cotxe li ha caigut a sobre.

"Samur-Protecció Civil confirma la a mort d'una dona de 35 anys atropellada pel seu propi vehicle"

Emergències de Madrid ha fet una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, explicant els fets."Samur-Protecció Civil confirma, després de les maniobres de respiració cardiopulmonar, la mort d'una dona de 35 anys atropellada pel seu propi vehicle al carrer Pedro Rico de Fuencarral. La Policia Local de Madrid s'encarrega de l'atestat", s'explica a la publicació. Emergències de Madrid també ha compartit un vídeo de l'escenari de l'accident, on es poden veure els sanitaris i els agents de la Polica Local en el lloc dels fets. 

Policía Municipal Madrid / Europa Press

La Policia Local de Madrid investiga l'estranya mort d'una jove de 35 anys atropellada pel seu propi cotxe al barri de Fuencarral / Europa Press

Investiguen un atropellament múltiple a Bèlgica amb més de sis persones mortes

Aquest no ha estat l'únic atropellament rellevant dels darrers dies. La setmana passada, a Bèlgica, dos homes van quedar detinguts per atropellar més de 70 persones, de les quals sis van morir i altres 20 van quedar ferides de gravetat. La Policia va obrir una investigació i, encara que en un primer moment semblava un atemptat terrorista, ràpidament es va descartar aquesta hipòtesi. De moment, no se sap què va passar, però el succés de l'atropellament va ser una notícia internacional.