Els testimonis de l’assassinat del jove al túnel de Madrid ahir a la nit expliquen que un grup de tres persones el perseguia. Les persones presents van observar que van atacar al jove i li van donar quatre punyalades a l’esquena al túnel del barri del Pacífico, Madrid.

Els testimonis van veure tres persones perseguint al jove 

Quan van ser interrogats, els testimonis van descriure els fets als agents policials. El jove de 18 anys era perseguit per tres persones durant el trajecte quan tornava a casa.

A l’interior del túnel van arribar on aquest estava i el van atacar. Almenys van donar-li quatre punyalades a l’esquena, produint una pèrdua d'una gran quantitat de sang.

La policia creu que podria ser un cas de venjança

Encara es desconeixen les causes d’aquesta agressió. El Grup IV d’Homicidis de la Policia Nacional no descarta cap hipòtesi sobre els motius de l’assassinat.

No obstant, hi ha indicis de què el jove i els agressors eren coneguts. La Policia Nacional ha negat que hagi estat un robatori. Concreten que podria ser un cas de venjança.

El dispositiu SAMUR atenent al jove / Emergències Madrid

Moment de la intervenció dels equips d'emergència a Madrid / Cedida

El jove va morir ahir per quatre punyalades

L’atac s’ha produït a les nou de la nit al túnel situat entre el Retiro i el districte d’Arganzuela. El jove mort estava retornant a la seva casa quan va ser apunyalat.

Dos metges van ser els primers en atendre al noi. Els doctors van ser els primers a veure’l, tots dos estaven als cotxes en marxa i van aturar per atendre al jove.

Aquest es trobava al terra sagnant de forma abundant. Els professionals van procedir a la seva reanimació fins que arribessin els efectius del Samur-Protecció Civil.

L'actuació dels efectius sanitaris no van aconseguir reanimar-lo

El diagnòstic són quatre ferides d’arma blanca a la zona de l’esquena. Dues de les quatre ferides són penetrants.  Quan va arribar l’ambulància, ja es trobava en parada respiratòria. Així i tot, van continuar amb la reanimació durant 30 minuts.

També se li van inserir drenatges per aconseguir que s'estabilitzés. Quan van observar que el jove no podia ser reanimat, van aturar l'actuació mèdica. Com no va respondre, van certificar la seva mort. La mare va rebre serveis psicològics, ja que vivien per la zona on el jove va morir. 

La psicòloga formava part del dispositiu desplegat del Samur-Protecció Civil, aquest s’havia desplegat a causa de l’atac contra el jove. La Policia Municipal de Madrid va tallar el túnel i va prohibir el pas a tots els vehicles.

El túnel estava a disposició dels serveis sanitaris. La policia també va col·laborar de forma immediata en l’assistència sanitària per intentar reanimar a la víctima.