La famosa 'influencer' Jennifer Lara viu un dels seus pitjors moments, ja que podria anar a la presó en els pròxims mesos. La Fiscalia sol·licita per a la popular estrella televisiva i de les xarxes socials una condemna de set mesos de presó per un delicte continuat de desobediència greu a l'autoritat, i per un altre de sostracció de menors.

Lara es troba en plena batalla judicial amb la seva exparella per la custòdia de la seva filla, una nena d'ara tres anys, després que mare i filla es traslladessin des de Valladolid a Alacant, fet pel qual era obligatori que Lara lliurés la nena al progenitor. Com que no va fer-ho, les autoritats policials es van personar dijous passat 21 de juliol a la nova llar de l''influencer' i, amb una ordre judicial, es van emportar la nena per complir així l'acord de custòdia. Ara, la seva mare s'enfronta a una possible pena de set mesos de presó, la que sol·licita la Fiscalia, mentre que la seva exparella demana una pena de fins a tres anys de presó per a Lara, una indemnització econòmica i la retirada de la pàtria potestat durant quatre anys.

El judici de Jennifer Lara i la seva exparella per la custòdia de la seva filla se celebrarà aquest novembre

La vista per la qual es confirmarà si l'extronista del popular programa Dones i Homes i Viceversa, Jennifer Lara, entrarà a la presó o no, està prevista que se celebri el proper mes de novembre. L'arrel del problema, no obstant això, se situa en la custòdia de la nena que tant Lara com la seva exparella van firmar l'any 2020, pel qual s'establia que Lara tindria la custòdia de la nena fins que ella complís els tres anys, moment a partir del qual ambdós compartirien la custòdia. La parella es va separar tres mesos després de néixer la nena, i Lara ha mantingut sempre que el pare ha fet "el mínim" per la seva filla.

No obstant això, aquest conveni regulador que ambdós van firmar contenia una clàusula que ha estat, precisament, la que ha desencadenat la separació de mare i filla: si Lara es mudava de Valladolid, la custòdia de la nena passava al pare. L''influencer' va comunicar el mes de maig d'aquest any que es traslladava a Alacant per motius laborals, i que s'emportava a la nena amb ella. Les autoritats judicials van sol·licitar que la nena tornés amb el seu pare, cosa que Lara no va complir, i després d'imposar-li una sanció de 40 euros per dia que la nena no estigués amb el seu pare, finalment les autoritats policials es van emportar a la nena per força, en un tràgic moment que va ser retransmès a través de les xarxes socials.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lara (@yei_lara)

Jennifer Lara denuncia que s'emporten a la seva filla "amb un desconegut"

L''influencer' continua molt afectada per tot el viscut, i ha continuat visibilitzant la injusta situació a Instagram, on la segueixen més de 700.000 persones. En una de les seves històries, la jove es queixa que el pare de la nena "no coneix ni la talla de bolquers, tampoc la de roba, ni la de sabates. No sap els seus gustos amb el menjar, ni tan sols si no és al·lèrgica a alguna cosa, què signifiquen els seus gestos, les seves paraules, les seves reaccions (...) Digues-me tu com se li diu a això "pare"". Lara està rebent molt suport per part dels usuaris de les xarxes, i faltarà esperar fins al novembre per conèixer el desenllaç d'aquesta batalla judicial.