El famós actor James Dean, que tant èxit va tenir en el seu moment, va perdre la virginitat de manera traumàtica: va ser agredit sexualment per un pastor evangèlic quan era menor d'edat.

Un pastor evangèlic el va violar quan tenia 9 anys

Tot va començar quan ell tenia 9 anys i la seva mare va morir. Com que el pare no el podia cuidar, van ser els seus tiets els qui es van encarregar d'ell. Tenien un amic de la família en qui confiaven plenament: un pastor evangèlic que el va violar i amb qui al llarg de la seva adolescència va mantenir una relació, sent el clar exemple de la síndrome d'Estocolm.

Va començar treballant com a aparcacotxes corbant un dòlar per hora

Quan encara no era actor, treballava com a aparcacotxes en una situació bastant precària, ja que només cobrava 1 dòlar per hora. No obstant això, aquesta feina li va permetre conèixer actrius molt famoses del moment com Tallulah Bankhead i  Joan Crawford,  amb les quals va fer sexe. De fet, Crawford li va obrir la porta al món de les arts escèniques i va participar en un anunci de Pepsi Cola.

James Dean / Flickr

James Dean va ser agredit sexualment per un pastor evangèlic quan tenia 9 anys  / Flickr

A partir d'aquell moment, James Dean es va començar a fer el seu lloc al món del cinema i de la televisió i va començar a estudiar a Actors Studio, que li va permetre actuar a L'est de l'Edèn, Rebel sense causa i Gegant, entre moltes altres obres mestres.

La vida amorosa i sexual de James Dean

James Dean, a part de la seva gran carrera com a actor, també va ser molt destacat per la seva vida amorosa i sexual, que era molt activa. Es va enamorar de Liz Sheridan, una famosa ballarina del moment que actualment té 92 anys i amb qui va tenir un romanç que va durar un any. Després, també va començar a sortir amb Roger Brackett, un productor amb bastant nom dins del món del cinema. Més tard, amb Gerldina Page, una companya de feina de quan va rodar L'Immoralista.

Romanç de cinc anys amb el productor Willam Bast

No obstant això, aquesta última relació va durar pocs mesos, ja que de seguida va haver d'anar a gravar A l'est de l'Éden, on va començar a sortir seriosament amb el seu amant que, a la vegada, també era un dels seus millors amics: es tractava de William Bast, un home que va ser famós actor i guionista dels Estats Units. Van començar a sortir quan Dean tenia 19 anys i aquest romanç el va acompanyar fins a la mort, que va passar al cap de cinc anys en un accident al mig de la carretera: va perdre la vida amb tan sols 24 anys.

Es va enamorar i casar amb Pier Angeli

Però la relació amb William Bast no va ser l'única relació que el va marcar. De fet, quan estava rodant A l'est de l'Éden, també va conèixer una actriu de qui més tard s'hi va enamorar: es tracta de Pier Angeli, amb qui va estar sortint poc més d'un any i amb qui es va aconseguir casar, tot i que al cap de poc van tallar.

Malauradament, no va poder esprémer el seu talent a causa de la seva mort, però tot i haver perdut la vida amb tan sols 24 anys, va estar nominat a dos Oscars al millor actor i també va guanyar dos premis: el Globus d'Or i  l'Henrietta.