Conor McGregor és una de les persones més mediàtiques del món. L'irlandès és tota una icona en el seu esport, les arts marcials mixtes i s'ha convertit en el referent mundial d'aquesta disciplina pels seus èxits en els seus combats i el seu carisma, que li ha permès arribar a ser l'esportista que més diners van guanyar el 2021.

És una persona molt activa a les seves xarxes socials en les quals mostra diversos aspectes de la seva vida, el seu dia a dia al costat de la seva família, els seus entrenaments, alguns dels molts negocis en els quals està involucrat i els seus espectaculars cotxes i altres vehicles exclusius que estan a l'abast de molt pocs.

Actualment, Conor McGregor encara la recta final de la seva recuperació. El passat 10 de juliol de 2021 va patir una esgarrifosa lesió que li va deixar la tíbia trencada en el seu enfrontament contra el nord-americà Dustin Poirier en el tercer combat entre dos dels pilars de l'UFC.

Segons alguns mitjans especialitzats, l'irlandès estaria sotmetent-se a un entrenament d'augment de pes per poder competir en la categoria de pes mitjà. Fins ara McGregor s'havia especialitzat en les categories wèlter i lleuger. De fet, molts dubten que pugui fer aquest pas en la seva carrera, ja que al juliol complirà 34 anys i quatre dels seus últims set combats han acabat amb derrota per a 'The Notorious'.

El nou iot de McGregor

L'irlandès ha compartit diverses publicacions a les seves xarxes socials en les quals se li pot veure conduint el seu nou iot, que ha definit com "el superesportiu del mar". Es tracta d'un exclusiu model de Lamborghini de color negre amb alguns detalls en groc, emulant un cotxe esportiu.

El model és un Lamborghini Technomar, que costa uns 2,8 milions d'euros encara que, segons els mitjans especialitzats, l'esportista hauria pagat poc més de 460.000 perquè s'hagi inclòs en el disseny d'aquest vaixell el logo de Proper Twelve, la marca de whisky irlandès creada per Conor McGregor.

Iot mcgregor
El iot de McGregor / Instagram

McGregor va comprar aquest espectacular iot a Itàlia quan va ser fins allà per batejar el seu fill, Rian McGregor. És una màquina perfecta per passar el temps amb la seva família al mar, però té totes les prestacions pròpies d'un cotxe esportiu clàssic, podent arribar fins els 112 quilòmetres per hora.

Es tracta d'un model exclusiu que ha llançat Lamborghini, únicament es fabricaran 63 d'ells i Conor McGregor va comprar el dotzè que va sortir a la venda, perquè coincidís amb el número que acompanya al nom que porta la seva marca de whisky irlandès.

Quan tornarà a lluitar Conor McGregor?

S'esperava que l'irlandès pogués tornar a competir a l'estiu. Malgrat això, la seva lesió va ser massa forta i, encara que la recuperació va bé, exposar-se a un combat d'alta intensitat podria ser massa perillós i tenir conseqüències molt negatives per a l'excampió de l'UFC.

Dana White, president de l'UFC, va parlar amb els companys de The Sun sobre el retorn de McGregor a l'octàgon: "Ara no tinc res per a ell, no està a punt, tot podria canviar durant l'estiu. Veurem quan està a punt per lluitar. Quan el metge li doni la seva autorització començarem a buscar possibles oponents", va dir,

White pensa que abans del final d'any podrà organitzar un combat en què participi l'irlandès, creu que serà entre els mesos d'octubre i desembre.