Agents de la Guàrdia Civil investiguen la mort d'una dona de 47 anys i nacionalitat espanyola que aquest dijous, al voltant de les tres de la tarda, va aparèixer sense vida a l'interior del seu domicili a la localitat de Villacañas, a Toledo. El cadàver va ser trobat per agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local que s'havien desplaçat a l'habitatge. El cos estava mig calcinat i situat al costat d'una xemeneia, fet que va fer pensar als cossos policials que podria tractar-se d'una mort violenta i de caràcter criminal. 

Descartat un crim masclista

La primera hipòtesi dels investigadors de la Guàrdia Civil és que la dona havia estat assassinada. Aquesta teoria va agafar encara més força quan van comprovar que estava inscrita al sistema Viogén i que havia estat víctima de maltractament, fent que ho consideressin com un possible cas de crim masclista i comencessin a indagar sobre una possible parella o exparella que hagués comès el crim. 

Es van començar a recollir proves del lloc dels fets per tal que poguessin ajudar a posar llum en la investigació i esclarir que havia passat a l'interior d'aquell domicili de Villacañas. No obstant això, amb el pas de les hores i després de recollir diversos indicis i informacions, la hipòtesi del crim masclista ha anat perdent força fins al punt que des de la Guàrdia Civil ja l'han descartat. De fet, la principal teoria que mantenen els investigadors a hores d'ara és que podria ser una mort natural i no criminal, ja que no han trobat rastres de violència. Els agents creuen que la dona hauria patit un infart i hauria caigut, ja sense vida, al costat de la xemeneia, fent que el foc calcinés la meitat del seu cos. Tot i això, serà l'autòpsia que se li practicarà aquest divendres la que confirmi les causes de la mort.