La Policia francesa ha detingut aquest dimarts al matí un home de 33 anys acusat d'haver matat la seva dona i els seus quatre fills petits al domicili familiar de Meaux, als afores de París. La passada nit de dilluns, alguns dels veïns van alertar la policia que no podien contactar amb la família. En entrar, els agents hi van trobar els cossos sense vida de la dona, de 35 anys, dels tres nens, de quatre, set i deu anys, i del bebè, de només nou mesos

L'home, després de matar, presumptament, la seva família, va fugir. Després de tota la nit en crida i cerca, la policia francesa l'ha trobat amagat en casa del seu pare, a Sevran Saint Denis, una població a 30 quilòmetres de Meaux. Després de detenir-lo, el van traslladar a un hospital, on ha quedat ingressat, ja que es va lesionar mentre fugia. 

Historial de trastorns mentals i violència domèstica 

El detingut, tot i no tenir antecedents penals, és un vell conegut de la policia. L'any 2019, va atacar la seva dona amb un ganivet, però la víctima va renunciar a presentar una denúncia al·legant que el seu marit estava passant per un període de depressió. També va negar que l'ataqués amb una arma blanca, i només va dir que l'havia donat una bufetada. La investigació, oberta per un cas de violència domèstica, va quedar arxivada a causa de la malaltia mental de l'acusat. 

L'ara detingut va estar hospitalitzat en un centre psiquiàtric l'any 2017 per problemes mentals, i tenia receptades diverses pastilles "tranquil·litzants". Els agents investiguen la possibilitat que l'home deixés de prendre-les abans de l'atac que ha resultat en la mort de tota la seva família. A hores d'ara, està pendent de ser interrogat, però, segons les primeres informacions policials, era conscient del motiu de la seva detenció.