La Policia Nacional investiga un possible cas d'enverinament en l'àmbit familiar a la localitat de Dos Hermanas, a Sevilla. Un home, suposadament, hauria enverinat la dona de qui s'estava divorciant, que ha patit diversos problemes estomacals i ha hagut d'anar al metge, on se li estan fent analítiques per intentar determinar que ho ha provocat i aclarir si, com tot sembla indicar, es tracta d'alguna substància tòxica que li haurien subministrat de manera dissimulada amb el menjar. Se li ha practicat una neteja d'estómac i la seva vida no corre cap perill.

A més, els investigadors també miren d'esclarir si l'home hauria enverinat igualment el fill de 5 anys que tenen en comú. En el seu cas, el menor també es troba en perfecte estat de salut i tampoc es tem per la seva vida. No serà fins que arribin els resultats de les anàlisis, però, que es podrà confirmar el suposat enverinament. També serviran per identificar la substància i, d'aquesta forma, poder determinar quin producte és el que l'home hauria fet servir per enverinar-los.

Escorcollen el domicili familiar a la recerca de proves

Tot i que encara no s'ha produït cap detenció, el jutjat que s'ha fet càrrec de la investigació ha ordenat l'entrada i registre al domicili familiar on la parella convivia malgrat que està duent a terme els tràmits de divorci, tal com ha avançat el Diario de Sevilla. Efectius de la Policia Nacional s'han desplegat per l'habitatge per tal de recollir totes les proves possibles que ajudin a esclarir el suposat enverinament i buscar el producte amb el qual s'hauria pogut per a dur a terme. També indicis que puguin apuntar al marit com a autor dels fets. Es dona la circumstància que l'home havia sol·licitat formalment un canvi de sexe al registre Civil pocs dies abans.