La Policia Municipal de Pamplona està investigant un intent de segrest que es va produir aquest divendres durant una rua de Carnaval al barri de la Rochapea de Pamplona. Els fets van tenir lloc cap a les vuit del vespre al recinte festiu dels carnavals ubicat al Parc dels Enamorats, quan un home va agafar un nen de 5 anys en braços i se'l va intentar endur aprofitant que amb l'acumulació de gent disfressada passava més desapercebut. No obstant això, el segrestador no va poder evitar ser descobert i va marxar del lloc deixant el menor on estava. Pel que sembla, va ser el germà gran del nen i els seus amics qui van veure com se l'intentaven emportar i van començar a cridar i a donar la veu d'alarma.

Després de rebre l'avís, diversos agents de la Policia Municipal de Pamplona es van desplegar per la zona on s'havien produït els fets i van muntar un dispositiu de cerca. El suposat segrestador, segons la descripció que van donar els testimonis, era un home calb i amb barba. Malgrat els esforços dels policies per trobar-lo i les indicacions que van rebre sobre per on havia fugit, no van poder localitzar el sospitós, que es va perdre entre la multitud de gent disfressada. Els pares del menor, afectats pel succés, es van presentar en una comissaria a última hora de la nit per presentar la denúncia per l'intent de segrest. Els fets han generat una gran preocupació a la capital de Navarra i s'estan difonent missatges d'alerta per WhatsApp.

A presó per segrestar una nena de 8 anys a Pamplona i violar-la

L'intent de segrest es produeix l'endemà que es decretés l'ingrés a presó per a un home de 49 anys que, a finals del passat mes d'agost, va segrestar una nena de 8 anys a Pamplona després d'oferir-li un gelat. Després se la va endur al seu pis i la va agredir sexualment. La va obligar a masturbar-lo, mentre ell li tocava els genitals. La menor va acabar explicant els fets a la seva professora al cap d'un temps, i el lladre va poder ser detingut gràcies al fet que la nena va poder identificar l'edifici on es van produir els fets.