El Magí és el jove a qui tres persones ha intentat matar cremant-lo viu en un càmping de Saldes (Berguedà) el dissabte de la setmana passada.

Intenten matar a Magí Hildebrandt López cremant-lo viu

Magí Hildebrandt López és el coordinador general de les joventuts del Front Nacional de Catalunya a qui han intentat matar cremant-lo viu després d'una discussió en un càmping del Berguedà.

Dos detinguts per temptativa d'homicidi en un càmping de Saldes

Els Mossos d'Esquadra han fet una piulada explicant els fets: "Detenim dues persones per una temptativa d’homicidi en un càmping de Saldes. Van calar foc a la tenda de la víctima després d'una discussió", expliquen els agents al seu compte de Twitter.

Incendio camping Saldes / Mossos d'Esquadra

Detenen dos homes per intentar matar a Magí Hildebrandt cremant-lo viu en un càmping de Saldes (Berguedà) / Mossos d'Esquadra

Tot i que els policies no han explicat qui ha estat la víctima, ha estat la mateixa víctima qui ha revelat la seva identitat: "Mil gràcies als Mossos d'Esquadra per la seva feina i la detenció. Dono gràcies a Déu per seguir viu. Que caigui tot el pes de la llei sobre els presumptes autors", explica Magí Hildebrandt.

Hildebrandt va estudiar Ciències Polítiques i Gestió Pública a la universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i, abans d'iniciar la seva carrera política, va treballar com a repartidor de menjar a domicili i com a cambrer a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental).

Magí Hildebrandt / Instagram magihildebrandtfnc

Magí Hildebrandt / Instagram magihildebrandtfnc

Des del Front Nacional de Catalunya, també han fet una piulada mostrant el seu suport cap a Magí Hildebrandt:  "Tot el suport i escalf al nostre coordinador general! Esperem que caigui tot el pes de la llei pels culpables".

Aconsegueixen apagar el foc de la tenda de campanya

L'intent d'homicidi ha començat per una discussió entre el treballador Hildebrandt i tres persones més, de les quals no s'ha fet pública la seva identitat. Després d'aquesta discussió, l'han intentat matar cremant-li la tenda de campanya i, afortunadament, les persones de les tendes del costat, van aconseguir apagar el foc.

Dos dels tres presumptes homicides detinguts a Berga

De moment, no han transcendit més dades sobre els presumptes homicides: dos d'ells han estat detinguts a Berga (Berguedà) per temptativa d'homicidi i falta un tercer que estan intentant localitzar. Els presumptes autors dels fets es podrien enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.