Dos joves que van intentar matar la seva mare a trets d'escopeta al Regne Unit seran jutjats aquesta setmana: la dona estava cuinant un pastís de formatge quan van passar els fets.

Intenten matar a Emma Robinson a Westerhope

Els fets van passar l'octubre a Westerhope, una ciutat del Regne Unit, però seran jutjats aquesta setmana. La víctima és Emma Robinson, una dona que gairebé és assassinada pels seus propis fills.

Estava cuinant un pastís de formatge quan van passar els fets

Mentre ella estava cuinant un pastís de formatge, de cop i volta, va sentir un fort soroll i els vidres de la finestra van esclatar. Al cap de pocs segons va veure com els seus propis fills la intentaven matar a trets d'escopeta.

Afortunadament, tot i la intenció dels seus propis fills, no la van aconseguir matar i, tal com es pot veure a les fotos, que han corregut com la pólvora a les xarxes socials, la dona presenta diverses lesions a l'esquena fruit del presumpte atac dels seus propis fills.

Intento asesinato mujer / Redes sociales

 Emma Robinson, presumptament, ha estat víctima d'un intent d'assassinat per part dels seus propis fills al Regne Unit / Xarxes socials

Els presumptes autors dels fets són Thomas Lee i James Lee

Els presumptes autors dels fets són Thomas Lee i James Lee, que es podrien enfrontar a penes de presó com a presumptes autors d'un assassinat en grau de temptativa.

Tot va començar per una discussió familiar

Però per què voldrien matar la seva pròpia mare? Encara que no hi ha cap hipòtesi clara, tot apunta que tot va començar fruit d'una discussió entre la família d'un dels assassins i la mare, uns fets que caldrà que siguin corroborats en els jutjats.

Després van intentar matar el seu cosí

Per surrealista que sembli, no és la primera vegada que són jutjats per intentar matar un familiar i, de fet, un dia després d'intentar matar la seva mare, van intentar assassinar el seu cosí de la mateixa manera, però en aquest cas van ser absolts.

James Lee té antecedents penals per possessió d'armes i assetjament religiós

Per si no fos poc, James Lee també té antecedents penals, ja que va estar cinc anys a presó per possessió d'armes i, l'any 2017 va ser condemnat per assetjament religiós. Es preveu que en els darrers dies se celebri el judici per l'intent d'assassinat de la dona i els presumptes autors dels fets aniran a presó.

Busquen un noi de 20 anys per matar la seva mare a Ripoll

Aquest cap de setmana, un noi de 20 anys ha assassinat la seva mare a ganivetades a Ripoll (Ripollès). Tot i els esforços dels sanitaris, no han pogut fer res per salvar la vida de la víctima, una dona de 46 anys. La investigació està en mans dels Mossos d'Esquadra i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.