La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un jove que aquesta tarda ha volgut robar un rellotge al conductor d'un cotxe, però ha acabat per terra, arrossegat uns 30 metres i detingut per la policia.

Lladre de rellotge

Els fets han passat al voltant de dos quarts de cinc de la tarda a la rambla del Raval de Barcelona. Un jove ha intentat furtar un rellotge d'un conductor d'un cotxe matrícula d'Andorra. La víctima del robatori s'ha adonat de les intencions del jove i ha accelerat. El presumpte lladre no s'ha deixat anar i el cotxe l'ha arrossegat gairebé uns 30 metres per aquest cèntric carrer del centre de Barcelona, al districte de Ciutat Vella.

Quan el cotxe ha frenat, una patrulla de la Guàrdia Urbana ha pogut detenir el jove. La policia de la ciutat li imputa un robatori a interior de vehicle, a l'espera que avancin les investigacions. El rellotge que el lladre es volia emportar era d'un alt valor econòmic.

Detingut i sense ferides greus

Es tracta d'un home de nacionalitat estrangera molt jove, segons ha pogut saber ElCaso.cat. Oficialment l'Ajuntament de Barcelona no ha volgut dir la nacionalitat ni l'edat del detingut.

Els agents actuants han interrogat a la víctima, que ha explicat que el jove ha posat mig cos dintre del cotxe i quan ha vist que la seva intenció era arrencar-li el rellotge de la mà, ha accelerat per evitar el robatori. El presumpte lladre no s'ha desenganxat del cotxe i ha estat quan l'ha arrossegat aquests diversos metres. El detingut no presenta ferides greus.