La Guàrdia Civil ha detingut un noi de 24 anys com a presumpte autor d'una temptativa d'homicidi després que intentés matar el seu germà d'una ganivetada a la localitat de Tauste, a Saragossa. Els fets van tenir lloc al domicili familiar quan passaven pocs minuts de dos quarts de sis del matí d'aquest dimecres. Els serveis d'emergència van rebre l'avís per una discussió familiar entre dos germans en la qual un d'ells havia resultat ferit per arma blanca.

Una patrulla de la Guàrdia Civil va arribar al domicili indicat per comprovar els fets i es van trobar un home malferit a terra sagnant abundantment. La víctima tenia una ferida per arma blanca a l'hemitòrax esquerre i va ser traslladat en ambulància fins a un centre hospitalari de Saragossa. L'agressor havia fugit del domicili en cotxe, tal com els va informar la família. Els agents van muntar un dispositiu per localitzar-lo, però no el van trobar.

L'agressor es va presentar l'endemà al domicili familiar

L'endemà, els serveis d'emergència van tornar a rebre un nou avís del mateix domicili apuntant que l'agressor havia tornat a casa. Agents de la Guàrdia Civil, acompanyats d'efectius de la Policia Local, s'hi van desplaçar i van poder parlar amb una altra germana, que els va apuntar que l'individu era a l'interior de l'habitatge. L'home havia anat a dutxar-se i canviar-se de roba, amenaçant amb represàlies la seva pròpia família perquè no avisessin la policia.

La germana, però, va alertar els cossos policials i els va deixar entrar al domicili perquè el poguessin detenir. L'arrestat, un jove de 24 anys i nacionalitat marroquina, està acusat d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa. En el moment de la seva detenció, se li va poder intervenir la navalla amb la qual va apunyalar el seu germà.