Un home s'ha intentat suïcidar a la Rambla de Barcelona. Membres de la policia barcelonina han taponat la ferida d'arma blanca al coll del presumpte suïcida. Els serveis sanitaris han acudit al lloc dels fets i han traslladat l'home a un hospital en estat greu.

Intent de suïcidi públic a la Rambla

El succés va ocórrer cap a les cinc de la tarda i davant de la comissaria de la policia barcelonina de la Rambla. Un home amb un ganivet va decidir clavar-se’l al coll amb la intenció de suïcidar-se en plena via pública, recull Tot Barcelona.

Cuchillo cocina / Unsplash

Ganivet (arxiu) / Unsplash

Els agents de la Guàrdia Urbana van haver d'intervenir ràpidament per salvar-li la vida. Van dirigir-s’hi immediatament i van intentar controlar la situació mentre l’home es dessagnava a causa de la ferida. Van ser els auxilis dels agents els que, segons l'Ajuntament de Barcelona, van salvar la vida de l'home ferit. Van taponar la ferida fins que van arribar els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) i el van atendre en condicions. 

En trobar-se en estat greu, els sanitaris van traslladar-lo d'urgència a un centre hospitalari.

Va cridar abans d'autolesionar-se

Segons Tot Barcelona, testimonis de la zona asseguren que van sentir un crit i es van trobar l’home en plena Rambla ferint-se a ell mateix davant la comissaria de la Guàrdia Urbana.

“Va haver-hi un moment de dubte en què ningú sabia que estava passant, i després van sortir disparats”, apunta un veí sobre els agents de la Guàrdia Urbana.

De moment es desconeixen els motius i circumstàncies de l'intent de suïcidi en públic.