La matinada d'aquest divendres, un home de 35 anys va intentar robar una bicicleta al barri de la Mariola de Lleida. No va tenir sort, però, ja que el propietari el va veure i li va recriminar que la bici no era seva. Els dos homes van enredar-se en una forta discussió que va acabar amb el presumpte lladre ruixant amb gas pebre i agredint amb un cúter l'home que se li havia encarat. Malgrat els seus esforços, no va aconseguir fugir amb el botí, ja que una patrulla de la Guàrdia Urbana el va enxampar i detenir

L'intent de robatori va tenir lloc al carrer Venus de la capital del Segrià, al voltant de les dues de la matinada, que és l'hora a la qual els agents municipals van rebre un avís sobre una baralla. Quan van arribar, van trobar-se els dos homes, els van separar i els van interrogar. Un d'ells tenia un tall en una mà a conseqüència de l'agressió amb el cúter, tot i que no revestia gravetat, segons ha informat el diari Segre. Aquesta persona va explicar que havia vist com l'altre home intentava emportar-se una bici que no era seva i que ell li ho va recriminar, a la qual cosa el suposat lladre va reaccionar de manera violenta. 

Detingut poc després d'intentar robar la bicicleta 

Tenint en compte el relat de la víctima de l'agressió amb arma blanca, els policies van entrevistar-se també amb el sospitós. Aquesta persona no va poder donar una explicació coherent sobre els fets, ni tampoc demostrar que la bicicleta era seva. A més a més, tenia encara el cúter amb el qual va ferir la víctima, així com el gas pebre que també va fer servir per intentar emportar-se la bicicleta. 

Amb tot, els agents de la Guàrdia Urbana de Lleida va detenir l'home acusat d'un delicte de lesions i un altre d'apropiació indeguda i va quedar a l'espera de passar a disposició de l'autoritat judicial competent.