Fiscalia de Tarragona demana 18 anys de presó per un home acusat de dos delictes d'assassinat en grau de temptativa, per uns fets que van passar el gener de l'any passat al barri tarragoní de Bonavista. El presumpte autor dels fets i les dues víctimes, que eren parella, havien discutit en un bar i quan el local va tancar, van continuar amb la discussió a l'exterior.

Un home intenta matar una parella atropellant-los

L'acusat va agredir la dona i minuts després, mentre ella es recuperava acompanyada de la seva parella, van ser atropellats voluntàriament per l'home. La jove va patir diverses fractures i el noi algunes lesions. També demanen una indemnització de 12.500 euros i la prohibició d'acostar-se i de comunicar-se amb les víctimes durant dotze anys.

Els fets van passar el gener del 2020 i tot va començar per una discussió

Els fets van passar cap a les 3:00 del 25 de gener del 2020 quan els dos homes van començar a discutir a l'interior d'un bar. Quan el local va tancar, van seguir amb la baralla al carrer. Aleshores el presumpte autor dels fets va agafar del cabell a la jove i li va donar un cop al cap que la va fer caure a terra. Un cop es va poder aixecar amb l'ajuda del seu acompanyant, van anar a seure davant la persiana metàl·lica d'un bar proper que estava tancat, per acabar-se de recuperar.

Segons Fiscalia, "al cap d'uns pocs segons van veure davant d'ells, a una distància aproximada d'uns set o vuit metres, el vehicle conduït per l'acusat qui, després d'accelerar bruscament i amb la intenció d'atemptar contra la seva vida o amb plena consciència que aquesta conducta podria fer-ho, va arremetre contra el lloc on es trobaven".

Mossos d'Esquadra / Carles Palacio

Fiscalia demana 18 anys de presó per un home acusat d'intentar assassinar una parella a Tarragona atropellant-los al mig del carrer / Carles Palacio

El cotxe va impactar contra la part superior del tronc de la dona i més lleument contra l'home, que "va reaccionar ràpidament i es va apartar". Pel fiscal, part del xoc va ser absorbit per la persiana metàl·lica de l'establiment.

A conseqüència de l'atropellament, la noia va patir la fractura de quatre costelles, un pneumotòrax, tres erosions al gluti i un hematoma a la cuixa. Va estar ingressada a l'hospital durant tres dies i va haver d'estar-se dos mesos de baixa. Per la seva banda, la parella va patir erosions a l'avantbraç dret, abrasió a la tíbia esquerra, distensió de lligaments al turmell esquerre i lesions al turmell dret i als llavis, per la qual cosa va haver d'estar 23 dies de baixa.

Delicte d'assassinat en grau de temptativa

Fiscalia nou anys de presó per cadascun dels dos intents d'assassinat en grau de temptativa i la prohibició d'acostar-se a menys de 500 metres de les dues víctimes i de comunicar-s'hi durant dotze anys. A més, li reclama 10.000 euros d'indemnització per a la noia, 2.500 per al noi, i 4.527,33 euros per l'asseguradora que es va haver de fer càrrec de pagar els desperfectes causats a la persiana i a una televisió del bar contra el qual va encastar el cotxe.