Els Bombers de la Generalitat treballen en una empresa de Parets del Vallès on aquest migdia han entrat en contacte diversos productes químics fertilitzants. Els recipients s'han escalfat però no han cremat. Dues persones han estat ferides lleus per irritació als ulls i inhalació de gasos.

Irritació ocular i inhalació de gasos

Els gasos no han afectat l'exterior de la nau i no hi ha cap risc per a la població dels voltants, segons les autoritats. L'avís s'ha rebut a les 12.32 hores i fins al lloc s'hi han desplaçat vuit dotacions dels Bombers, que han refredat els productes, i la Unitat de riscos tecnològics dels Bombers.

El SEM ha atès dues persones per irritació ocular i una altra per inhalació, tots tres casos lleus.

Dos ferits greus en l'esfondrament d'un edifici a Barcelona

Dos operaris han resultat ferits greus a l'enfonsar-se un edifici d'obra nova en el qual treballaven, a Barcelona. Un dels ferits ha quedat atrapat i ha hagut de ser rescatat pels Bombers. 

Bombers Barcelona / Sergi Alcàzar

Bombers Barcelona / Sergi Alcàzar

L'accident ha ocorregut aquest matí en un obres al carrer Fluvià de Poble Nou de Barcelona. En el moment dels fets, a l'edifici, s'estaven aixecat forjats i cimentant la setena planta.

El cap de guàrdia dels Bombers de Barcelona, Bernat Costell, ha explicat que l’estructura del forjat de la sisena planta ha cedit i ha caigut fins a la tercera planta, on han quedat atrapats els dos operaris.

Per motius que s'investiguen, l'encofrat ha col·lapsat i ha caigut el ciment tou a la tercera planta, afectant alguns operaris, dos dels quals han estat evacuats en estat greu a centres hospitalaris, un a l'Hospital de Sant Pau i un altre a la Vall d'Hebron.

Ferit un agent dels Mossos en l'assalt a una plantació a Alcoletge

Un sergent de l'ARRO dels Mossos d'Esquadra que estava participant en el desmantellament d'una plantació de marihuana a Alcoletge ha resultat ferit després de rebre un tret.

Aquest matí els Mossos han anat a la plantació amb agents de l'ARRO per desmantellar-la i poder detenir els responsables i en un moment donat un dels sergents d'aquesta unitat d'intervenció ha trepitjat un parany, que ha accionat un mecanisme casolà que ha disparat un projectil de caça.

És a dir, l'agent ferit ha trepitjat i accionat una trampaUn cordill feia de parany i quan el sergent l'ha trepitjat s'ha disparat el projectil de perdigons. Els seus companys han assegurat la zona i l'han traslladat fins a un punt exterior de la finca. Des d'allà una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques ha traslladat l'agent, amb pronòstic no greu, a l'hospital Arnau de Vilanova.