El Rashad era un home de 44 anys que el dissabte va quedar ferit de gravetat per un incendi a l'hotel Coronado, al barri del Poble Sec de Barcelona. Després d'hores ingressat a l'hospital, ha acabat morint a causa de les flames.

Els fets van passar el dissabte, cap a les 13:00 a l'hotel situat al carrer Nou de Rambla 134. Per causes que encara s'estan investigant, es va produir un brutal incendi a l'interior de l'hotel i dues les víctimes van haver de saltar per la finestra.

Vídeo viral de l'incendi a l'hotel Coronado del Poble Sec

Els veïns es van mobilitzar i van posar matalassos a terra per suavitzar la caiguda. De fer, el vídeo on es pot veure com una de les víctimes salta per la finestra des del tercer pis s'ha fet viral a les xarxes socials. A les imatges es pot apreciar la magnitud de l'incendi: a l'interior de l'hotel hi ha una gran columna de fum i els clients no tenen més opció que saltar per la finestra.

 Rashad Mehmood, l'home mort a l'incendi a l'hotel de Barcelona

A més de la víctima mortal, hi ha vuit persones ferides per inhalació de fum. La mort del Rashad Mehmood ha causat gran commoció, ja que ha perdut la vida en unes circumstàncies molt tràgiques després de passar hores ingressat a l'hospital Clínic.

Era de Saragossa i tenia una botiga de mòbils: viatjava a la capital catalana per negocis

El Rashad era un home d'origen pakistanès i veí de Saragossa. Era un home de negocis que tenia una botiga de mòbils a la capital d'Aragó. Havia viatjat a Barcelona per comprar més terminals, explica Metrópoli Abierta

Investigació oberta per esbrinar les causes de l'incendi

Hi ha una investigació oberta en mans dels Mossos d'Esquadra per esbrinar més detalls i esclarir els fets, ja que de moment, es desconeixen quines han estat les causes d'aquest incendi.

Interior del Hotel Ced

Un home mor en un incendi a l'interior de l'hotel Coronado del Poble Sec de Barcelona: hi ha una investigació oberta per esbrinar quines han estat les causes de les flames / Cedida

Quatre morts, dos d'ells nens, en un brutal incendi a plaça Tetuan de Barcelona

Fa unsa mesos, hi va haver un altre incendi mortal a Barcelona. En aquest cas, a la plaça Tetuan, en un local ocupat d'una sucursal bancària on van morir quatre persones: els pares i els seus fills, un nen d'un any i un altre de 3, uns fets que van causar gran commoció. En aquest cas, també hi ha una investigació oberta per esbrinar si es tracta d'un foc accidental o si ha estat provocat.