Els Bombers treballen per apagar un incendi que afecta tot un habitatge a l'Hospitalet de Llobregat.

L'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, ha informat que un veí ha mort en l'incendi del carrer Sant Antoni.

Els serveis d'emergència també han atès una dona per inhalació de fum i un policia ha resultat ferit en tirar a terra la porta de la domicili sinistrat.  

Vuit dotacions per apagar l'incendi

Els efectius han rebut l'avís a les 18:33 hores d'aquest dijous. Al lloc dels fets s'hi han traslladat vuit dotacions dels Bombers, que han començat a treballar per sufocar les flames d’un foc molt desenvolupat que afectava un dels 4 estudis allotjats a la primera planta de l’edifici. La planta baixa acull 2 habitatges més.

En poder accedir a l’interior de l’habitatge sinistrat, els efectius hi han trobat el cadàver d’un home, presumptament el resident de l’habitatge afectat, el primer quarta. A més, a resultes d’inhalació de fum, una veïna de 86 anys, resident d’un dels habitatges de la planta baixa, ha estat evacuada pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital de Bellvitge, en estat menys greu. També un efectiu de la Policia Local de l’Hospitalet de Llobregat ha patit una lesió durant el servei en manipular una porta de l’habitatge.

Les flames han afectat fortament el petit estudi on s’ha declarat el sinistre, les causes del qual estan essent investigades pels Mossos d’Esquadra. La resta dels habitatges de l’immoble no han patit danys però unes bigues de fusta podrien haver resultat compromeses per l’acció del foc, per la qual cosa s’ha donat avís als serveis municipals d’arquitectura.

A més de les 8 dotacions de Bombers de la Generalitat que han participat en l’extinció de l’incendi, a l’operatiu hi han pres part 5 unitats del SEM, 2 de bàsiques i 3 de caràcter avançat; 3 patrulles del cos de Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local de l’Hospitalet de Llobregat.