Nou incendi a Catalunya aquest dilluns: els Bombers treballen en un altre incendi a Celrà (Gironès). La magnitud de les flames i la seva proximitat a les vies del tren ha obligat a suspendre la circulació de trens de Rodalies de les línies R11 i RG1, però actualment, ja ha estat restablerta.

Emergències 112 ha rebut l'avís aquest dilluns a les 16:55. Els alertaven d'un incendi en un camp de cereal a Celrà (Gironès). Protecció Civil ha explicat en una piulada que ha finalitzat la prealerta del pla Ferrocat i que la circulació de la línia R11 de Rodalies ja funciona amb normalitat en els dos sentits de la via.

Els Bombers de la Generalitat estan treballant en un incendi a Celrà

Els Bombers de la Generalitat han desplaçat 13 dotacions terrestres que estan treballant per evitar que les flames arribin a les vies del tren i a la carretera C-66, que estan molt a prop de l'origen del foc.

Els Bombers de la Generalitat aconsegueixen estabilitzar l'incendi

A les 18:37, han aconseguit estabilitzar l'incendi. Els Mitjans Aeris Bombers de la Generalitat (MAER) s'han retirat de la zona de les flames quan s'ha estabilitzat el foc i, actualment, continuen treballant per extingir-lo.

S'ha tallat la circulació per carretera a la C-66, entre Celrà i Bordils, segons expliquen els Mossos d'Esquadra, ja que aquesta carretera està molt a prop del camp de l'incendi.

"Aquest incendi afecta una superfície aproximada d'unes dues hectàrees"

"Aquest incendi afecta una superfície aproximada d'unes dues hectàrees d'un camp de cereal entre Celrà i Juià, segons dades provisionals", expliquen els Agents Rurals a Twitter.

Un altre incendi en una nau industrial a la Garriga

Els Bombers de la Generalitat, paral·lelament, estan treballant per extingir un altre incendi a Catalunya. En aquest cas, en una nau industrial de la Garriga (Vallès Oriental), que ha provocat una gran columna de fum que es pot veure des de diversos punts del Vallès Oriental.