Moren gairebé tots els animals d'una botiga de Barcelona per culpa d'un incendi. En total, hi ha entre 250 i 300 mascotes que han perdut la vida per les flames i estan investigant quines han estat les causes del foc. Els fets han passat aquest dilluns, cap a les 23:00, a la botiga Món Animal de la rambla de Badal del districte Sants-Montjuïc de Barcelona. Quan s'ha rebut l'avís, 10 dotacions dels Bombers de Barcelona s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han pogut comprovar que hi havia foc a l'interior d'aquesta botiga de mascotes, situada al número 53 de la rambla.

Gran incendi a la botiga Món Animal de la rambla Badal de Barcelona

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, el foc s'ha apagat cap a les 5:30 i, durant l'actuació, els veïns del bloc de pisos que hi havia just a sobre de la botiga han hagut de sortir dels seus domicilis per culpa del foc, però actualment ja han aconseguit tornar. Hi ha dues persones que han hagut de ser ateses pels sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per la inhalació de fum. Malauradament, han mort gairebé tots els animals de la botiga. A hores d'ara, estan fent el recompte, però són moltes les mascotes que han mort, entre 250 i 300,  ja que aquesta botiga és molt gran i té una gran quantitat d'animals en venda, des de rèptils, fins a peixos i ocells, entre altres.

Entre 250 i 300 animals han mort per culpa de les flames i investiguen les causes de l'incendi

Es desconeixen quines han estat les causes de l'incendi, però segons ha pogut saber ElCaso.cat, sospiten que s'ha iniciat a la zona dels terraris.

Incendio tienda animales Barcelona / TV3

Moren entre 250 i 300 animals en un incendi en una botiga de mascotes de la rambla del Badal de Barcelona. Es desconeixen les causes de les flames i estan investigant els fets / TV3

"L'incendi ha estat extingit pels Bombers de Barcelona sense que  hi hagi veïns ferits de gravetat. No obstant això, hem de lamentar la mort dels animals que hi havia a la botiga"

"Nit dura avui pels veïns de la rambla del Badal a la Bordeta. L'incendi ha estat extingit pels Bombers de Barcelona sense que  hi hagi veïns ferits de gravetat. Així i tot, hem de lamentar la mort dels animals que hi havia a la botiga. Un comerç molt estimat al barri. S'estan investigant les causes", explica Marc Serra, el regidor del districte Sants-Montjuïc, en una piulada. 

Un incendi en un restaurant del barri de Les Corts provoca una gran fumarada a Barcelona

Aquest no ha estat l'únic incendi dels darrers dies a Barcelona. Fa tres dies hi va haver un altre en un restaurant del barri de les Corts i la columna de fum era tan gran que es podia veure des de diverses parts de la ciutat. Afortunadament, en aquest cas, no hi ha hagut ferits i també estan investigant com s'ha originat el foc.

Investiguen un incendi a Barcelona: una dona morta i un avi greument ferit a Nou Barris

El divendres, també hi va haver un altre incendi a la capital catalana. En aquest cas, al barri de les Roquetes de Nou Barris, on una dona va morir per culpa del foc i un avi de 70 anys va quedar ferit de gravetat. Els Mossos d'Esquadra estan intentant esbrinar què ha passat i per què s'ha incendiat aquest pis situat al carrer Vidal i Guasch número 5.