Un home ha violat una dona en un tren ple de gent als Estats Units: tothom estava veient l'agressió i ningú ha fet res per evitar-la. Les càmeres de seguretat han permès identificar el violador i ha estat detingut.

Violen una dona en un tren ple de gent a Pennsilvània 

Els fets van passar el dimecres en un tren de Pennsilvània que anava en direcció a Upper Darby. Tot va començar quan Fiston Ngoy es va apropar a una passatgera i la va començar a violar. El més sorprenent de tot és que el tren anava ple de gent, tothom estava veient l'agressió sexual i ningú va trucar a la Policia ni van intentar ajudar la víctima, simplement observaven la violació.

Detenido / Pxhere

Detenen un home per violar una dona en un tren ple de gent als Estats Units: cap passatger va socórrer la víctima i va ser un treballador qui va alertar a la Policia  / Pxhere

Afortunadament, un treballador del tren ho va veure tot i, immediatament, va avisar a la Policia i van aturar el tren. Quan els agents van entrar, el van detenir com a presumpte autor d'un delicte sexual

Quan els investigadors van comprovar les càmeres de seguretat del vagó, van poder corroborar que la dona havia estat violada davant la passivitat de la resta de passatgers, segons informa el portaveu de la companyia ferroviària, que ha emès un comunicat explicant els fets, que han causat gran indignació als Estats Units. 

L'actitud dels passatgers ha estat molt pertorbadora

"No em puc ni imaginar estar veient a través dels meus propis ulls i veure el que està passant una dona i que ningú intervingui per ajudar-la", explica un dels policies que està investigant el cas, que assegura que l'actitud dels passatgers ha estat molt pertorbadora.

Investigació en mans de la Policia, que demana col·laboració ciutadana

La investigació continua oberta, en mans de la Policia, que ha demanat col·laboració ciutadana per esbrinar més detalls i esclarir els fets. Tant els passatgers del tren com el violador es podrien enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades pels fets.

Violen una menor de 16 anys amb discapacitat a Rosselló

Fa unes setmanes, a Catalunya, també es va produir una violació que va generar gran indignació. Un grup de quatre homes va agredir sexualment d'una menor de 16 anys discapacitada a Rosselló (Segrià). Segons va poder detallar ElCaso.cat, alguns dels detinguts la van posar en un cotxe i la van portar a un pis, on va tenir lloc l'agressió sexual. No va ser fins al cap d'uns dies que van trobar els responsables i es van fer les detencions. Alguns dels investigats, han ingressat a presó de manera provisional i sense fiança.