Saps qui és aquest home? La policia el busca. Va intentar matar una dona a Torrevella, a Alacant, el 16 de juliol de 2020, segons ha informat avui, després de rebre autorització judicial, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil en un comunicat. Els dos cossos policials espanyols han difós un vídeo on es veu l’home passant per davant d’una botiga i perseguint una persona. Les imatges permeten fer-se una idea de quina cara fa. La Policia Nacional i la Guàrdia Civil han demanat col·laboració ciutadana per poder-lo identificar i detenir, gairebé després de dos anys dels fets. 

Va atacar una dona en un portal d’Alacant

Aquell dia, el 16 de juliol de 2020, un home va assaltar una dona de 58 anys a punta de ganivet a l’interior d’un portal del carrer de Sant Pasqual de Torrevella, a Alacant, al voltant de les set del vespre; després va escapar.

A les imatges de les càmeres de seguretat es pot veure com s’escapa i passa per davant d’una botiga. Els dos cossos policials han difós les imatges de les captures de pantalla on es pot veure clarament la cara de l’home que busquen, que, ara per ara, no ha pogut ser identificat tot i que fa més de dos anys dels fets. 

Imatge de l'home que busca la Policia Nacional i la Guàrdia Civil 

L’home que ningú sap qui és i que la policia vol saber qui és està acusat d’un delicte de temptativa d’homicidi. La dona atacada no va morir, però l’home la va atacar amb molta violència. Es desconeix també la relació que tenia la dona assaltada en un portal del carrer de Sant Pasqual amb l’home escapolit.

2 Home Torrevella Policia
Qui és? La Policia Nacional i la Guàrdia Civil busquen aquest home

Saps qui és l’home que busca la policia?

Qualsevol persona que pugui aportar informació sobre els fets podrà fer-ho al telèfon 609 777 867. En tot moment, assegura la policia espanyola, es garanteix l'anonimat i la confidencialitat de les dades aportades.