Els Mossos d'Esquadra ja saben com va morir l'home de 40 anys que el passat 22 de maig va aparèixer sense vida a l'interior d'un dinosaure decoratiu a Santa Coloma de Gramenet. Les proves forenses que li han practicat durant la investigació sembla que ha sigut prou clares per a acreditar que va morir ofegat pel seu propi cos, tal com ha avançat El Periódico i han confirmat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat.

Un menor d'edat i el seu pare que estaven jugant en aquesta zona, on feia temps que el dinosaure servia com d'element de decoració, van trobar el cos d'un home que feia un parell de dies que ningú en sabia res.

Va entrar i ja no en va poder sortir

Els pares de l'home n'havien denunciat la desaparició a la policia catalana, però res es va poder fer per salvar la vida de l'home quan va aparèixer a l'interior d'una de les potes de darrere d'aquest animal prehistòric dels antics cines Cubics a l'avinguda de Francesc Macià.

El que encara no s'ha pogut aclarir és què va entrar a fer l'home a l'interior del dinosaure. Per la posició com va aparèixer el cadàver, els Mossos creuen que l'home havia entrat a l'interior del dinosaure i que hi va perdre el seu terminal mòbil, s'hi va abocar per aconseguir-lo i va quedar penjant, pressionat pel seu propi cos, fins que per ofegament, i va acabar morint.

El cadàver va passar tota la nit a la pota del dinosaure

Tot i que en aquell moment, a mig mes de maig, el toc de queda ja no estava vigent, ningú va veure el cadàver de l'home fins al matí, quan un nen i el seu pare, que jugaven a la zona, van trobar el cadàver. Sospiten que el cadàver de l'home va passar tota la nit a l'interior de la pota del dinosaure.

Dinosaure CatalunyaRadio

Els Bombers van haver d'obrir el dinosaure per treure l'home mort / Catalunya Ràdio

Els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec del cas per aclarir com havia mort. Va ser ràpid confirmar que no hi havia cap signe de criminalitat que fes pensar que l'home hagués estat assassinat, però van demanar més proves forenses per confirmar com havia mort. Ara ja està aclarit. Què va portar aquest veí de Santa Coloma a entrar a la pota del dinosaure potser mai es podrà saber.

El famós dinosaure amagat en un magatzem municipal

Després de retirar el cadàver i analitzar-lo, els Mossos d'Esquadra van autoritzar l'ajuntament a retirar l'element decoratiu de la via pública i va ser amagat en un magatzem municipal. Feia anys que en aquest punt de la ciutat, on s'hi havia instal·lat com un element decoratiu i de publicitat d'uns antics cinemes, i ja formava part del paisatge de Santa Coloma.