Un home es masturba i agredeix sexualment una àvia i una menor d'edat en un pont de Balaguer. L'individu se l'estava pelant tot sol en una de les passarel·les que creuen el riu a la capital de la Noguera quan, en un moment determinat, una dona d'avançada edat, de 76 anys, va creuar d'un costat a l'altre i ell la va assaltar fent-li tocaments als pits de manera sobtada. Però no va acabar aquí la cosa i mentre continuava amb la feina, una nena de 14 anys va passar poc després per allà i va intentar-li fer un petó, tot i que la víctima, en aquest cas, va aconseguir fugir corrent del lloc dels fets.

La dona de 76 anys i la menor de 14 van presentar denúncia pels fets davant de la policia, alertant que hi havia un home masturbant-se en una de les passarel·les que creuen el riu a Balaguer. Per això, els Mossos d'Esquadra van intentar identificar i localitzar a l'individu, que ha acabat detingut aquest divendres acusat de dos delictes d'agressió sexual a la ciutat lleidatana. L'arrestat ha passat a disposició judicial aquest dissabte i el magistrat corresponent ha decretat la seva llibertat amb càrrecs. 

Un passatger es masturba en un taxi de Barcelona

Fa pocs dies es coneixia una altra noticia relacionada amb la masturbació pública. En aquest cas, que es va donar fa un parell de setmanes a Barcelona, la conductora d'un taxi de la capital catalana portava un client als seients del darrere del vehicle quan aquest, de cop i volta, va abaixar-se els pantalons i va començar a masturbar-se. La dona se'n va adonar quan van arribar al destí, un hotel del carrer de Sepúlveda de la ciutat, i va escridassar l'home fent-lo sortir del cotxe mentre l'alertava que l'escena estava sent gravada per un càmera de seguretat que duia al parabrisa. El vídeo no va trigar en viralitzar-se i la Guàrdia Urbana no va poder fer res més que indicar al suposat agressor que es dirigís a la comissaria conjunta amb els Mossos d'Esquadra del carrer Pau Claris.