Els Mossos d'Esquadra busquen els tres homes que, juntament amb el lladre mort a Rubí, va entrar a l'habitatge del carrer de Segadors per robar-hi. Van entrar els quatre, però un home, que vivia allà, els va detectar i va atacar-ne a un d'ells, que va morir després de rebre una ganivetada al pit.

Els fets van passar quan faltaven pocs minuts per la mitjanit de dissabte a diumenge. Segons les primeres investigacions, quatre homes van entrar a la casa per robar marihuana d'una plantació que hi havia a l'interior. Quan va ser a l'interior, la persona que hi havia a dins, que s'encarregava de vigilar la plantació, els van intentar fer fora i els va atacar amb un ganivet.

Un dels quatre lladres va rebre una ganivetada al pit

Un d'ells va rebre una ganivetada al pit i va quedar a terra, ferit molt greu. Els altres tres lladres, lluny de quedar-se per ajudar el quart membre de la banda, van escapar i el van deixar abandonat. Quan els Mossos van arribar res van poder fer per salvar la vida del jove, de 25 anys, de nacionalitat espanyola però nascut al Marroc.

Els agents van detenir la persona que hi havia a l'habitatge, que va ser qui va atacar el lladre, presumptament. Es tracta d'un noi de raça negre, de 47 anys i de nacionalitat espanyola, que aquest dimarts ha passat a disposició judicial acusat d'un homicidi i d'un delicte contra la salut pública, per la droga que la policia va trobar a l'interior de la finca.

Ara els Mossos d'Esquadra busquen els tres lladres que acompanyaven el jove que va acabar morint i que el van abandonar, gairebé mort, a la casa del carrer de Segadors. Pot ajudar a resoldre què feien en aquella casa, com es va produir l'atac contra el seu company i també resoldre el robatori.

Quatre morts violentes en menys de 100 hores a Catalunya

Aquest crim, relacionat amb un robatori de marihuana, és un dels quatre que s'han registrat aquest cap de setmana a Catalunya. En menys de 100 hores, des de divendres al matí fins ahir, dilluns, al vespre, la policia catalana ha tingut coneixement de quatre homes assassinats.

A més del lladre de Rubí, també ha mort un home a Terrassa en una baralla amb armes blanques, un jove de 23 anys a Gelida, assassinat per dos menors d'edat, de 17 i 14 anys, i finalment, a Roses ha aparegut el cadàver d'un home marroquí amb el cap tapat amb una bossa de brossa a l'interior del maleter d'un cotxe, al carrer de Bernat Metge.