Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home de 41 anys que aquest migdia ha estat trobat sense vida en una casa del carrer de Rosa Sensat de Sant Sadurní d’Anoia, a l’Alt Penedès. Al matí un home s’ha presentat a la comissaria de la Policia Local de Sant Sadurní i ha dit que feia tres dies que no localitzava un amic seu, d’allà l’han derivat als Mossos

Al voltant de la una del migdia una patrulla de la policia catalana, per indicacions d’una persona de l’entorn, s’han adreçat al domicili i l’han localitzat sense vida i amb signes de violència. S’ha obert una investigació per aclarir els fets i es creu que les ferides li ha causat, fa alguns dies, la seva parella, un altre home. Ara mateix encara no consten detinguts.

Cop al cap al terra de l'habitació

Segons ha pogut saber ElCaso.cat l'home estava en una de les habitacions amb un cop al cap i l'aire condicionat engegat, per evitar que el cos es pogués descompondre i fer olor, segons les primeres informacions. Els primers indicis apunten que l'home hauria estat assassinat feia dies, però serà l'autòpsia qui ho acabi determinant. Els agents han hagut d'entrar saltant pel pati, el pis estava tancat i no hi ha cap indici que la porta hagués estat forçada.

Investigació oberta

Les primeres informacions apunten al fet que, segons ha pogut saber ElCaso.cat, l’autor de les agressions que li han causat la mort podria ser la parella de l’home, un altre home. De totes maneres, les informacions són molt recents i els Mossos d’Esquadra no ho confirmen. La parella de l'home mort encara no ha estat localitzada. L’home que ha aparegut mort, i que feia tres dies que no es localitzava, vivia en una casa del carrer de Rosa Sensat amb carrer d’Alacant, tenia 41 anys i treballava en una farmàcia del poble, on no havia anat en tota la setmana.