Un home ha mort cremat aquest divendres en Veïnat (Gran Canària) després d'estavellar el seu cotxe contra l'habitatge de la seva exparella, a la qual no podia apropar-se per ordre judicial, i calar foc al garatge situat en la planta baixa, han informat Efe fonts de la Delegació del Govern.

La dona i la seva mare van ser evacuades per la Guàrdia Civil pel terrat de l'edifici. Els fets van succeir cap a les 15.30 hores, quan el mort va encastar el seu cotxe contra el garatge de l'habitatge, segons va observar un testimoni que va telefonar al 112 per avisar del que succeïa.

Quan la Policia Local i la Guàrdia Civil van arribar a l'immoble, el garatge estava en flames. Veïns que van presenciar l'ocorregut han relatat a les forces de seguretat que la persona que conduïa el cotxe i que va morir en l'incendi havia mantingut una relació sentimental amb dona que residia a l'habitatge, que tenia prohibit apropar-se per resolució judicial.

Van poder salvar les persones que vivien a la casa

Els agents de la Guàrdia Civil que van anar al lloc van poder posar fora de perill les dues dones, a través dels terrats dels edificis limítrofs amb el seu. Una vegada que els bombers van aconseguir sufocar el foc, es va recuperar el cos de l'home, carbonitzat.

Les forces de seguretat han pres mostres per confirmar la identitat de la víctima i la forma com va començar l'incendi, diuen les fonts, encara que ja disposen del relat dels testimonis de l'ocorregut.

Afortunadament, els agents de bombers, la Policia Local i la Guàrdia Civil es van presentar ràpidament al lloc dels fets i les seves accions coordinades han evitat que les conseqüències de l'incendi siguin més greus.

Un mort i tres ferits en un incendi a Gran Canària

Un home ha mort aquest divendres i unes altres tres persones han resultat ferides de diversa consideració en l'incendi d'un edifici de tres plantes en Santa Lucía de Tirajana (Gran Canària), ha informat el 112. El succés ha tingut lloc al carrer Diego de Ordaz, cap a les 15:30 hores. Com a conseqüència de les cremades sofertes, un home, l'edat del qual es desconeix, ha mort.

Així mateix, una dona de 55 anys ha resultat intoxicada per inhalació de fum de caràcter moderat i ha estat traslladada en una ambulància de suport vital bàsic a l'Hospital Universitari Insular de Gran Canària.

Una altra dona, de 21 anys, també ha patit intoxicació per inhalació de fum de caràcter moderat i ha estat traslladada al mateix centre hospitalari. El tercer ferit és un home, l'edat del qual es desconeix, que ha patit un traumatisme a una espatlla de caràcter lleu i ha anat pels seus mitjans al Centre de Salut de la zona. Efectius de bombers van extingir l'incendi registrat a l'immoble