Accident de trànsit mortal: un vianant mor atropellat a Riudecols aquest dimarts.

Atropellament mortal a Riudecols

Els fets han passat aquest dimarts, 18 de maig, a la carretera N-420 al punt quilomètric 863, a l’altura de Riudecols (Baix Camp) en sentit Falset. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 21:41, segons informa el Servei Català de Trànsit.

La víctima és un veí de Riudoms

Per causes que encara s’estan investigant, un cotxe va atropellar un vianant. La víctima és M.M., de 70 anys, nacionalitat marroquina i veí de Riudoms.  A causa de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

40 persones mortes en accidents de trànsit

Amb aquesta víctima, són 40 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest 2021 a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons informa el Servei Català de Trànsit. 

SEM / Carles Palacio

Un home mor atropellat a Riudecols (Baix Camp) / Carles Palacio

Xoc frontal als Túnels de Vallvidrera

Malauradament, aquest no ha estat l'únic accident en els darrers dies i, de fet, el diumenge, als Túnels de Vallvidrera, un home va morir a causa d'un xoc frontal. A conseqüència de l’accident va morir el conductor d’un dels vehicles, J.V.R., de 57 anys i veí de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). A més, dues persones van resultar ferides menys greus i van ser traslladades a l’hospital Clínic i a la Clínica Platon i una altra persona va ser atesa, però va rebre l’alta in situ.

Un menor mor per un atropellament a Torroella de Montgrí

A més, aquest cap de setmana ha mort un menor d'edat que també va ser atropellat. Era un noi de 17 anys que va quedar ferit greu en un atropellament a Torroella de Montgrí, al Baix Empordà. Va ser traslladat a l'hospital, però, malauradament, no van poder fer res per salvar-li la vida. Per causes que encara es desconeixen, la conductora no va frenar al pas de la GI-641, que uneix Torroella amb l'Estartit, cap a on es dirigia.