Un home ha mort aquest divendres al vespre després de ser atropellat per un tren a l'estació del metro del Clot de Barcelona. Els fets han tingut lloc quan faltaven deu minuts per arribar a les nou de la nit i un tren de la línia 1 no ha pogut frenar a temps per evitar una persona que havia baixat a les vies, atropellant-la i posant fi a la seva vida. Els Bombers de Barcelona han rebut l'avís del succés, al mateix temps, de TMB i d'un testimoni dels fets, desplaçant-se algunes dotacions al lloc. També s'han activat efectius de la Guàrdia Urbana i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Quan els sanitaris han arribat, ja no s'ha pogut fer res per salvar la vida de la víctima i s'ha confirmat la seva defunció.

Un atropellament accidental

Els Mossos d'Esquadra, que també s'hi han desplaçat en rebre l'avís a les nou del vespre, han obert una investigació per esclarir les causes de l'atropellament. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, tot sembla indicar que no es tractaria d'un suïcidi, com acostuma a ser en la majoria de casos similars a la xarxa de metro de la capital de Catalunya, sinó que es tractaria d'un accident. Els primers indicis recollits al lloc dels fets, així com diversos testimonis que han pogut presenciar l'atropellament, han apuntat que l'home ha baixat a les vies de manera voluntària per causes que, a hores d'ara, es desconeixen.

Tot apunta al fet que podria haver intentat recollir alguna cosa que li hauria caigut o que hauria baixat a pixar a les vies, tot i que seran els investigadors de la policia catalana els qui hauran de determinar perquè havia baixat des de l'andana posant en perill la seva vida. A l'home ja no li ha donat a temps a pujar abans de l'arribada del següent tren i, quan estava intentant tornar a l'andana, l'ha atropellat. L'accident ha afectat el servei de l'L1, que s'ha vist interromput fins que la comitiva judicial ha autoritzat l'aixecament del cadàver.  Al voltant de les deu de la nit, el servei s'ha restablert i la circulació de trens ha recuperat la normalitat.