Nou cas de violència domèstica a Madrid: un home ha assassinat la seva mare asfixiant-la i, després, s'ha suïcidat tirant-se per un setè pis.

Mata la seva mare i se suïcida a Madrid

Els fets han passat aquest dissabte al matí al carrer de Camarena número 121, al barri d'Aluche de Madrid. Tot ha començat quan, presumptament, un home de 41 anys ha assassinat la seva mare, una àvia de 80 i després s'ha suïcidat tirant-se per la finestra d'un setè pis.

Es tira per la finestra d'un setè pis

Van ser el nòvio del presumpte assassí i el seu germà els qui van alertar als serveis d'emergències després de rebre diversos missatges a través de WhatsApp on, l'home de 41 anys, explicava que se suïcidaria. Immediatament, els agents de Seguretat Ciutadana van anar al domicili i es van trobar al carrer el cadàver del fill, que s'hauria tirat per la finestra d'un setè pis.

Posteriorment, els Bombers de l'Ajuntament de Madrid van realitzar l'obertura de la porta del domicili, situat en una setena planta, on es va localitzar el cadàver d'una dona de 80 anys que era la mare del mort, que no presentava signes de violència. Fins al lloc es va desplaçar un equip del Grup de Delictes Violents de Policia Científica i agents del grup d'Homicidis que es van fer càrrec de la recerca. 

Policía Nacional / Europa Press

Un home de 41 anys se suïcida després d'assassinar la seva mare a Madrid / Europa Press

Sense antecedents penals ni denúncies prèvies

Després de diverses gestions i la pràctica de les respectives autòpsies, els investigadors remenen la hipòtesi que l'home després d'acudir al domicili de la seva mare la va assassinar asfixiant-la i que després dels fets, es va suïcidar tirant-se per la finestra. El presumpte assassí no tenia antecedents policials i la dona de 80 anys no havia denunciat haver patit maltractaments per part del seu fill.