Un home va cometre una greu imprudència que podria haver acabat en tragèdia. L'individu, original de Rússia, va aparcar el seu cotxe en una gasolinera per proveir-se. Mentre carregava de gasolina el vehicle, l'home va començar a fumar-se un cigarro, completament aliè al risc que això suposa. Com era d'esperar, el cigarro va provocar una brutal explosió a la gasolinera. Les flames, si bé no van ferir l'home ni cap altra persona, van causar danys materials en l'estructura de l'establiment. Un treballador de l'estació de servei va ser el que va aconseguir apagar i extingir les flames, una vegada aquestes ja havien perdut intensitat. L'enregistrament de les càmeres de seguretat de l'estació de servei mostra la seqüència completa d'aquesta crònica d'un desastre anunciat, així com l'heroica actuació de l'empleat de la gasolinera que, com va poder, va aconseguir apagar el foc.

Fumar a les gasolineres està terminantment prohibit per l'enorme perill que suposa apropar una flama a un líquid tan altament inflamable com és la gasolina. Aquesta prohibició, que a més és de sentit comú, no la va tenir en compte un home de Rússia que va decidir matar el temps de proveïment fumant-se un cigarro al costat del cotxe. Així, l'home, després de col·locar la mànega en el dipòsit del vehicle, va treure un cigarro i se'l va encendre tranquil·lament. Escassos segons després, va succeir el que havia de passar: va provocar una brutal i perillosa explosió. Les flames es van avivar ràpidament, i l'home, que afortunadament no va resultar ferit, va pujar al vehicle i va fugir del lloc amb el cotxe encara en flames. Els fets van succeir a finals del mes de juliol passat, si bé el vídeo de l'incident s'ha fet públic, i viralitzat, en les últimes hores. La gasolinera on va tenir lloc la brutal explosió es troba situada a la ciutat russa de Chelyabinsk, que és la capital de l'óblast homònim.

Una espurna de l'encenedor va provocar la brutal explosió

L'home estava fumant al costat del seu cotxe quan una espurna del seu encenedor va entrar en contacte amb la gasolina, la qual cosa va provocar una imminent explosió que ràpidament es va complicar, per l'alta concentració de substàncies inflamables. Les flames van envoltar la part posterior del cotxe, cremant per exemple els pneumàtics, i creixien a mesura que passaven els segons. En el vídeo, pot observar-se clarament com el temerari individu s'aparta del foc, amb algunes de les seves peces de roba en flames, i després d'apagar-les, envolta el cotxe per posar-se dins i fugir molt de pressa. L'home va abandonar el lloc amb el seu cotxe encara cremant, deixant darrere de si una negra i intensa fumarada, així com un perillós incendi.

El treballador de la gasolinera va extingir el foc i no van ser necessaris els serveis d'emergències

El treballador de l'estació de servei, en veure la perillosa situació provocada per la imprudència de l'individu, es va apropar a les flames, que ja havien perdut una mica d'intensitat. És llavors quan aconsegueix fer-se amb un extintor i, molt valent i professional, s'aproxima al foc, que apaga en pocs instants. L'enregistrament del fatídic succés, que no va durar ni un minut, s'ha viralitzat en les últimes hores per l'espectacularitat de l'explosió.