Una baralla entre dos homes ha acabat amb un d'ells ferit amb un tret a la cama aquest diumenge de matinada a Rubí (Vallès Occidental). Els fets han tingut lloc al voltant de dos quarts de quatre, enmig de l'avinguda de Catalunya, quan els dos homes, d'origen llatinoamericà, s'han enredat en una forta discussió els motius de la qual estan ara mateix sota investigació. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, el presumpte autor del tret ha aconseguit fugir abans que arribés la policia catalana, i a hores d'ara està en crida i cerca. 

Segons han explicat els testimonis, un dels implicats ha començat a increpar l'altre, fins que han arribat a la violència física, donant-li un cop al cap. En un moment determinat, l'home que ha acabat escapant ha tret una pistola que ha fet servir per disparar al seu contrincant, ferint-lo en la cama. Els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) requerits al lloc dels fets han estabilitzat el ferit, aturant el sagnat, abans d'evacuar-lo a un hospital. La víctima continua ingressada, però no es pateix per la seva vida

Investiguen les causes de la baralla 

Els agents dels Mossos d'Esquadra encara no han pogut localitzar el tirador, que ha fugit en el moment que s'ha adonat que havien trucat a la policia. Els investigadors tenen totes les hipòtesis obertes, però s'inclinen cap a una possible baralla entre membres de bandes rivals, o un assumpte de drogues. L'home ferit continua ingressat a l'hospital a conseqüència de la ferida que ha patit, però es troba estable i els metges asseguren que es recuperarà. Mentrestant, el cas està sota investigació i els mossos continuen buscant l'home que s'ha escapat després de disparar un altre enmig del carrer a Rubí. 

Aquest no és el primer cop que una baralla als carrers del municipi acaba amb un ferit. El passat mes de maig, un home va haver d'ingressar d'urgència a l'hospital Parc Taulí de Sabadell després de rebre diverses punyalades al passeig de les Torres. En aquest cas, els dos implicats també van començar barallant-se, i el presumpte autor va acabar fugint després d'atacar la víctima.